donderdag 10 januari 2019

Exotan rimini loungebank

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Betaalbare, Deense banken. Bestel uw bank eenvoudig online.


Het frame en het wicker zijn 1 all weather, de kussens niet, tenzij je de all weather variant besteld.

Extra hocker ook te gebruiken als tafel. Exotan Rimini loungeset en tuinmeubelen. De zitting van de bank is zowel links als rechts omhoog te verstellen, waardoor de loungebank omgetoverd kan worden tot een luxe ligbed. De Rimini loungebank is gemaakt van een aluminium frame met hoogwaardig wicker (dikte: millimeter). De loungebank is gemaakt van mm wicker gecombineerd met een aluminium frame.


De comfortabele polyester kussens maken het geheel helemaal af. De kussens hebben een rits, waardoor de hoezen gewassen kunnen worden. Wacht maar totdat je hoort dat de loungebank en -stoelen van de Life Outdoor Living Boston set.

Het merk staat bekend om het gebruik van outdoor textiel met onder andere Silvertex, Sunbrella en Texfabric. Hierdoor hebben de banken het uiterlijk van een loungebank voor binnen, maar is bedoeld voor buiten. Deze wicker loungeset is modulair, waardoor je hem ook nog groter kan maken met extra center elementen.


Hierbij is hij verkrijgbaar met weerbestendige kussens of met all weather lounge kussens. Zoek naar lounge bank op de nieuwe KensaQ. Boek uw Hotel in Rimini online. Reserveer online, laagste prijzen.


Meubels voor de laagste prijs. De collectie bestaat uit natuurlijke, duurzame materialen en verschillende stoffen met een lange levensduur. Een draad die niet alleen sterk is maar ook nog eens UV bestendig. Daardoor zal uw Rimini loungeset niet of nauwelijks verkleuren. En de draad is gemakkelijk te reinigen.


Hiernaast heb je nog de traditionele Rimini wicker loungesets in de collectie. Schuif het dak open voor wat extra zon, of sluit hem als je schaduw wilt. Tuinset Zoek per categorie.


Het gaat onder andere om de modellen Rhodos, Siciliƫ , Rimini , Sienna, St. Er liggen weersbestendige kussens op deze loungebank met een bamboo frame. De extra hocker is ideaal te gebruiken als verlengstuk van de loungebank of als salontafel.

Zo kun je er bijvoorbeeld een leuk dienblad op plaatsen. Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier! Hiermee creƫer je het ultieme loungegevoel. Door de dikke kussens ervaar je optimaal comfort.


Wicker is een kunstvezel dat het perfecte alternatief is voor rotan. Het heeft dezelfde uitstraling, is UV bestendig, kleurvast en oersterk. De exotan bueno mixed grey wordt nu voor een extra scherpe prijs aangeboden.


Deze bank kan als hoekbank worden gebruikt door de extra lange voetenbank aan te sluiten op een van de leuningen. Daarnaast is hij ook gewoon te gebruiken om er extra lui op onderuit te zakken. Dit zorgt ervoor dat de bank gewoon nat mag worden in de regen en dat hij snel weer opdroogt. Deze moderne loungebank is niet van een “gewone” binnenbank te onderscheiden. Er zijn maar weinig loungesets gemaakt van bamboe.


Naast dat deze set er prachtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.