donderdag 31 januari 2019

Kh plus vijver

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bij een waarde minder dan °DH is het zuurbindende vermogen gering, waardoor de pH-waarde kan dalen en verzuring optreedt. Met KH Plus van Velda kan deze belangrijke KH -waarde eenvoudig worden verhoogd.


De totale waterhardheid (GH-waarde), de karbonaathardheid ( KH -waarde) en de zuurgraad (pH-waarde) van de vijver kunnen eenvoudig gemeten en zonodig op het juiste niveau gebracht worden. H tijdelijke of carbonaathardheid Als er een overschot aan koolstofdioxide in de vijver is, verbindt deze zich onder optimale omstandigheden aan de elementen calcium en magnesium, mits deze uiteraard aanwezig zijn. Hieruit ontstaat carbonaat en de aanwezige hoeveelheid carbonaat wordt in het kH -gehalte weergeven.


KH Plus kan probleemloos de carbonaathardheid worden opgevoerd. Voor het verhogen van 2liter vijverwater met ca. Biologische processen in de vijver verlagen de hardheid voortdurend. KH Plus verhoogt snel en probleemloos de carbonaathardheid van het vijverwater.


Een KH -waarde van tot °DH gaat verzuring tegen en is ideaal voor de groei van zuurstofplanten. Toepassing en gebruik MIBO KH plus. MIBO KH plus is een zeer zuivere KH plus en verhoogt de KH waarde van het vijverwater. KH plus van Perfect Pond Een lage KH -waarde beïnvloedt de zuurtegraad van het water (pH) en verstoort zo de levensomstandigheden van uw vissen.


Een te hoge KH kan met pH-min omlaag gebracht worden. Voor een stabiel vijvermilieu en een goede plantengroei is het op peil houden van de waterhardheid (GH-waarde) uiterst belangrijk. Het belang van een goede GH-waarde. Temeer omdat biologische processen in de vijver deze hardheid voortdurend verlagen.


Bent u benieuwd hoe het gesteld is met de conditie van uw vijverwater? Kijk dan eens bij onze vijverwater testen om de waarden van uw vijverwater vast te stellen. Geniet het hele jaar van uw vijver met de vijverbehandeling van Haxo!


De grootste collectie vijverbakken hier! Vijverbakken tegen de laagste prijzen. Bereken de waterinhoud van je vijver. Het water wordt verrijkt met mineralen die carbonaathardheid en totale hardheid verhogen.


Het onderhoudsmiddel biedt een snelle oplossing bij een te lage GH-waarde van het vijverwater, dit wordt ook wel de hardheid van het water genoemd. KH - Plus van schonevijver. Een goede carbonaathardheid in de vijver door KH - Plus. Behalve de gebruikelijk aanwezige elementen in deze producten, heeft KH - Plus ook een gehalte aan nuttige bacterien. De KH waarde moet 6-10DH zijn.


Test regelmatig het water en corrigeer bij te lage waarden met Colombo KH Plus. Wij adviseren om de hardheid met maximaal 2DH per dag te verhogen. Door regelmatig de kH -waarde van je vijverwater te meten kun je bepalen of dat er voldoende nitrificerende bacteriën aanwezig zijn in de vijver. Als dit niet het geval is zal de kH -waarde namelijk dalen. Activeert de waterplanten Verhoogt de carbonaathardheid ( KH waarde) van het vijverwater.


Een juiste carbonaathardheid ( KH ) is een voorwaarde voor helder vijverwater, gezonde planten en vissen en een stabiele zuurgraad (pH). Deze KH waarde wordt, evenals. KH is een maat voor de totale hoeveelheid opgeloste carbonaten in uw vijver.


Bij een te lage KH kan de pH-waarde snelle schommelingen vertonen, wat zeer schadelijk is voor het vijverleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.