donderdag 10 januari 2019

Sauna buiten

Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Een sauna thuinhuis voor buiten wordt standaard geleverd inclusief blokhut, binnenvloer, terrasvloer, lamp met lampenscherm, deur van brons thermoglas en één of meerdere espen banken, leuningen en hoofdsteunen. U kunt zelf het dak van de buitensauna kiezen en de relaxruimte indelen. U kunt bij ons ook een sauna op maat bestellen. Niet alleen zorgen onze sauna ’s voor ontspanning en verlichting, ook dragen ze dankzij hun rustieke houten materiaal bij aan een mooiere tuin zodat u er dubbel van kunt genieten.


Nodig uw vrienden en familie uit voor een heerlijk dagje uit in uw eigen tuin.

Bodyfit levert een breed aanbod aan buitensauna’s voor verschillende prijsklassen. Al onze sauna ’s zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemaakt worden naar uw wensen qua grootte en materiaalsoorten. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een sauna in een tuinhuisje te plaatsen. Bodyfit Saunabouw produceert onderhoudsvriendelijke buitensauna’s. Naast onze standaard sauna ’s kunt u in onze sauna showroom ook terecht voor advies over uw sauna op maat.


Door onze ruime ervaring kunnen wij iedere sauna maken naar uw gehele wens! Onze sauna ’s worden gemaakt van Fins vurenhout waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Twee plaatsen om te liggen of zitplaatsen!

TIJDELIJK GRATIS LEVERING. Onze Finse sauna biedt ruimte aan maximaal personen en heeft een temperatuur van zo’n graden Celsius. De luchtvochtigheid is laag, waardoor je de extreme warmte goed kunt verdragen en zweet makkelijk verdampt. In de Finse sauna kan de lichaamstemperatuur oplopen tot wel graden Celsius. Deze bijzondere sauna kost € 10.


Bepaal zelf de sauna prijs en bekijk ons uitgebreide assortiment buiten sauna ’s voor in de tuin. Buitensauna’s komen bekijken bij ons op locatie. Hoewel wij veel buitensauna’s aanbieden via onze webshop, vinden klanten het vaak prettig om de buitensauna eerst te komen bekijken voordat ze een sauna.


Tevens staat het volledige assortiment Kirami Hottubs bij ons in de showroom. Ook kunt u bij ons terecht voor technische ondersteuning bij problemen die u heeft met uw sauna. Alle sauna ’s worden binnen Nederland gratis bezorg maar ophalen is ook mogelijk. De sauna is de ideale plaats om te ontspannen.


Regelmatig gebruik van de sauna is bovendien een heerlijk middel om fit, actief en gezond te blijven. Het is geneeskundig en therapeutisch bewezen dat het gebruiken van een sauna het algemene afweersysteem verbeterd. Bekijk nu het grootste Sauna assortiment van Europa en shop nu online. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Zelf Sauna Bouwen ( Buiten Sauna ) Een buitensauna in de tuin zorgt voor een stukje extra ontspanning waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Hoewel velen van ons graag een eigen buitensauna zouden willen hebben, is het kopen hiervan in de meeste gevallen financieel helaas niet haalbaar. Barrel Sauna - Buiten Sauna nu MEGA aanbieding. De arctic barrel sauna staat garant voor tientallen jaren ontspanning, plezier en genieten in uw eigen tuin! Na een warme sauna neem je best altijd eerst een zogenaamd ‘luchtbad’. Daardoor sluiten je poriën weer, voordat je een koude douche neemt.


Een wandeling in de tuin is hier ideaal voor. Natuurlijk kun je ook buiten afkoelen als je uit een binnensauna komt, maar het is in dit geval toch handiger als je sauna buiten staat. Wanneer u een barrel sauna heeft gekozen uit ons assortiment, heeft u de keuze om deze als prefab bouwpakket te laten komen. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij de buiten sauna geheel in uw achtertuin op komen bouwen. Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin, op de plek die u ervoor gereserveerd heeft.


BouwJeEigenSauna heeft de juiste tools in huis waarmee je een eigen sauna thuis kunt bouwen. Het is fijn om een ruimte te hebben waar je even tot jezelf kunt komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.