donderdag 14 februari 2019

Black slate grind

Bestel eenvoudig op beslist. Welkom bij de Slat ICT winkel. Black Slate is trendy split welke plat en hoekig is van vorm. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Leisteen is door de tand des tijds in dunne lagen (platen) onder hoge druk ontstaan.

Hierdoor zal siersplit ook minder verrollen dan grind in uw grind oprit of grindpad. Black slate wordt gewonnen in groeves en daaraan dankt het zijn hoekige vormen. Dit is een splitsoort van leisteen die bigbagsiergrind.


De stenen zijn plat en hoekig. Leisteen is een steensoort die ontstaat onder hoge druk en vormt zich in de loop van de jaren als dunne lagen. Omdat er meerdere groeven zijn voor de zwarte slate kan de kwaliteit nogal variëren (er zijn soorten die zeer makkelijk breken).


Andere prachtige siersplit soorten.

Aangezien het leisteen is, is het een platte split. Wat ook als een prettige ervaring wordt gezien is het onderhoud van het grind. De kiezels hebben van nature een drainerende werking en laten dus geen plassen achter na een regenbui. De paarse leisteensplit is verkrijgbaar in o. U kunt daarbij kiezen uit meerdere formaten steen. Limburgs Wit grind (Large) Morane Extra grind 8-mm.


De Scottish blackface: Dit zeer oude ras dat oorspronkelijk uit Schotland komt is nu één van de meest voorkomende schappenrassen in Engeland. Het komt uit steengroeves, vandaar zijn puntige vormen. Het wordt veel gevraagd als decoratie in de tuin en in parken. Canadian slate paars bestellen. De transportkosten bedragen eenmalig € 7- en levering vindt plaats binnen tot werkdagen.


Het rolt minder makkelijk weg dan grind op uw oprit of tuinpad. Voor uw tuin is de keuze voor een bepaald soort grind vooral afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de stijl van uw tuin. Een big bag grind van 5kg is goed voor ongeveer 3liter.


Grind voor uw tuin of oprit. Bigbagsiergind levert alleen de beste A kwaliteit stenen.

Wij zijn gespecialiseerd in (sier)bestratingsmaterialen, natuursteen, luxe tuin-meubelen en tuinaanleg. Bezoek eens onze grote showtuin en ervaar het zelf! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze. MMET 3tegelsoorten en.


Denk hierbij aan waterornamenten, borders en perkjes. Siergrind kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de voor en achtertuin een strakke robuuste uitstraling te geven. In het algemeen wordt deze split gebruikt voor aankleding van elementen in uw tuin. Ook kan het grind en split uitstekend gebruikt worden voor een oprit.


Het grind en split is te verkrijgen in kilogram zakken en hele en halve kuubzakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.