dinsdag 12 februari 2019

Spa coverlift

Topkwaliteit Spas: 8op voorraad. Vraag direct uw korting aan! Whirlpools vergelijk je op Beslist. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Choose from a Wide Range of Spa Breaks.

Een spa cover kan, zeker na verloop van tij zeer zwaar worden door het vocht dat in de spa cover trekt. Een cover lifter biedt hier de juiste hulp. Tevens zorgt een coverlift ervoor dat de spa cover langer meegaat. De spa cover hoeft immers niet op de grond te liggen waardoor deze kan beschadigen of vies wordt.


De enige CoverMate coverlift met schroefloze montage. In de CoverMate II hangt de cover lager naast de spa , zoveel mogelijk uit het zicht. Cover Valet Premium spa coverlift.

Het is ontworpen om te passen in vrijwel elke achtertuin omgeving: binnenkant van een tuinhuisje, tegen een muur of zelfs gemonteerd in een bestaand dek. Dual gasveren te helpen bij het moeiteloos het optillen en neerlaten van de spa. Door middel van een gaslift wordt uw cover gewichtloos en de bediening zeer eenvoudig.


Een goed en betrouwbaar systeem om uw spa deksel veilig op te bergen vrij van vuil en zand. Gebruik bij deze coverlift ook de cover safer om uw spa deksel te beschermen. De cover hangt lager naast de jacuzzi en daarmee zoveel mogelijk uit het zicht. De SpaLux coverlift wordt m. Ze worden zo gemaakt dat ze stevig zijn bevestigd aan je spa en slechts weinig plaats in beslag nemen. Geniet van een heerlijk Dagje Wellness inclusief Sauna, Zwembaden en Behandelingen!


Meer gemak met een coverlift voor uw spa of jacuzzi. Om hem van uw spa af te halen is met één persoon vaak onbegonnen werk. Coverlift liftsysteem voor uw spa kopen?


Hiervoor zijn al minimaal personen nodig. Met een cover lift is dit niet meer nodig. Het neemt werk uit handen en met een soepele beweging tilt u de cover van de spa. Wat hebt u aan een coverlift ?

Spa covers kunnen moeilijk op te tillen zijn en worden snel vuil wanneer ze van de spa af zijn. Spa Industries Europe levert in Europa geproduceerde isolatie covers, samengesteld uit hoogwaardige Duitse materialen. Degelijke kwaliteit van hoog niveau voor jarenlang zorgeloos plezier.


Met ons “Click en Go” systeem bestelt u eenvoudig, snel en gemakkelijk een professionele isolatie cover voor uw spa met keuze uit kleuren. Wilt u de jacuzzi wat dichter tegen een schutting of iets plaatsen, dan is deze coverlift ideaal voor uw situatie. De coverlift is minimalistisch en doet wat hij moet doen (instapmodel). De gehele constructie is volledig van aluminium, waarbij de beugels nog eens extra verstevigd zijn. Deze coverlift is gemakkelijk te monteren.


Volledig aluminium zwart gepoedercoat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.