vrijdag 15 februari 2019

Tuinhuis met overkapping

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Opzoek naar een mooi tuinhuis met overkapping Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk.


Een tuinhuis compleet naar uw smaak gemaakt.

Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Tuinhuis met plat dak en overkapping. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.


Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Bent u op zoek naar een houten tuinhuis ? Topkwaliteit tuinhuizen met of zonder overkapping.

Ontwerp uw eigen tuinhuisje met onze 3D-configurator! Als je relaxed op je terras zit, wil je niet verbranden. En als je buiten wilt zijn terwijl het regent, is een overkapping ook handig. Meestal zit dit type overkapping aan je achtergevel vast, en staat hij aan de tuinkant op palen.


Het grote aanbod maakt het niet makkelijk. Op zoek naar zowel een tuinhuis als een overkapping ? Hier vind je alle constructies die een gesloten ruimte hebben én over een overdekt gedeelte beschikken. Lugarde ontwerpt en produceert topkwaliteit tuinhuizen, blokhutten, overkappingen en garages voor een scherpe prijs.


Altijd een tuinhuis die bij je past Deskundig advies. Hier zijn al deze constructies te vinden. Het is handig om specifieker te zoeken op een van de onderliggende pagina’s.


Wilt u een houten tuinhuis met puntdak en overkapping achter in uw tuin? Ontdek het gemak van een gesloten berging en geniet van het buitenleven onder uw overkapping. Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vurenhout, Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas.


Zelfbouw Douglas Overkapping.

Alle blokhutten worden compleet geleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit vele deuren en ramen. Door de blokhut met overkapping aan te passen naar uw wensen kunt u buiten optimaal genieten!


Tuinbeurs Nederland helpt u graag met het creëren van uw ideale zitplaats buiten. Met een blokhut mét overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. De Blokhutspecialist is HET adres om uw tuinhuis , blokhut, houten garage, chalet of houten overkapping op maat te kopen. Het prettige van de tuinhuisjes en blokhutten van Fonteyn is dat wij altijd scherpe aanbiedingen voeren.


De meeste tuinhuizen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Ideaal om uw spullen droog onder te zetten of om lekker uit de zon, van het mooie weer te genieten. Bij QS Gartendeco vindt u zowel houten, als aluminium tuinhuizen met overkapping. Al deze tuinhuizen worden als bouwpakket aangeleverd en kunnen dankzij de meegeleverde handleiding door uzelf worden opgebouwd. Welke houtdikte is het meest geschikt voor uw tuinhuis met overkapping ? Het tuinhuis doet perfect dienst als opbergruimte voor tuingereedschap, meubilair of iets vergelijkbaars.


De overkapping biedt u de mogelijkheid en ruimte om in alle weersomstandigheden van uw tuin te genieten. Hebben wij uw interesse gewekt? Lees verder om alles te weten over een tuinhuis met overkapping.


Ebeniste exclusif de foto’s bij de advertentie zijn van eerdere projecten. Dus laat u verrassen en bekijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.