donderdag 7 februari 2019

Breuer veranda

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze?

Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. Na meer dan een jaar ondeugdelijke veranda en nog steeds niets afgehandeld.


Omdat elk huis en elke tuin anders is, kunnen wij de veranda voor u op maat maken. We hebben wel standaard maten in ons assortiment, die hebben een levertijd van ongeveer drie weken. Door gebruik te maken van een zelfbouw veranda in een bepaalde kleur of stijl, kunt u de ruimte laten spreken.


Heeft u plannen om uw tuin eens lekker op te knappen?

Wij laten uw droom graag uitkomen. Wij ontwerpen, leveren en monteren elke gewenste veranda met de grootste zorg. Een veranda biedt comfort. Aluminium veranda Profiline met polycarbonaat platen opaal of helder 16mm.


Uw barbecue is hoog en droog nog lekkerder. Gootsierlijst standaard rond. Klassiek of vlak optioneel. Na mondeling contact, na ik weet niet hoeveel telefoontje en mailtjes , klachten op consumentenkompas en ’n aangetekende brief vinden ze het blijkbaar niet nodig om contact met ons te zoeken. Uiteindelijk is de keuze van het materiaal niet altijd even eenvoudig.


Je moet natuurlijk ook rekening houden met de levensduur. Ook zou er een oplossing komen voor mijn hemelwater afvoer die gescheurd is, dat is ook pas maanden geleden. Ook zit er een kier tussen het glazen dak en de zinkenregenpijp maar dat weten ze pas een maand.


Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Dame aan de telefoon meld dat de heer Breur niet aanwezig is maar dat hij zo spoedig mogelijk contact opneemt.

Nu dagen later nog steeds geen reactie. Prima zaak om iets mee af te spreken. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en kwaliteit van de veranda ! Heel mooi en zeer goed afgewerkt!


De veranda is geplaatst door net en vakkundig personeel. Ook de uitleg in de showroom was zeer duidelijk en geheel vrijblijvend. Voor doe-het-zelvers zijn wij de beste partij met onze concurrende tarieven en uitstekende service. Naast het brede assortiment veranda ’s en tuinkamers, heeft Verasol ook een uitgebreid aanbod opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten.


Bestel nu ook direct online! Kijk rustig rond op deze site voor een eerste kennismaking met Mooieverandas. Maar wilt u echt een veranda kiezen die past bij uw smaak en uw woning, kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u de grootste veranda -collectie van Europa, met vele tientallen veranda ’s op ware grootte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.