woensdag 20 februari 2019

Zwembad hoeven

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Op zoek naar zwembad hoeven? Telefoonnummer, adres en meer!

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Bekijk hier informatie over Splesj en koop uw dagticket of abonnement online. Bij Bosbad Hoeven kunt u zelf helemaal tot rust komen in de grote ligweide van Splesj. Hier heeft u volop picknick plaatsen waar je naar al die dolle pret van onze attracties heerlijk tot rust kan komen.


Een dagje Bosbad Hoeven is gegarandeerd een succes! Goede reviews èn populair! Overtuig uzelf en lees de reviews.

Zo zijn er verschillende sportvelden voor de sportievelingen. Molecaten Park Bosbad Hoeven biedt de perfecte vakantie zowel voor wie vakantie houdt met kinderen als voor wie houdt van het bourgondische dat Brabant te bieden heeft. Splesj Waterspeelpark in Hoeven leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje.


Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In het bosrijke landelijke Brabant, tussen Breda en Roosendaal, ligt camping Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire waterpark Splesj en binnenspeeltuin Bubbels. Familiecamping Bosbad Hoeven heeft een zwembad met glijbaan en de camping ligt direct naast het spectaculaire waterspeelpark Splesj waar de campinggasten van Bosbad Hoeven gratis toegang tot hebben.


Deze sterren camping ligt in een bosrijke omgeving en organiseert veel activiteiten. Naast een gewoon zwembad waar je een paar baantjes kunt trekken, zijn er heel veel leuke attracties voor uren waterplezier, maar kinderen kunnen ook genieten van de grote speeltuin en midgetgolfbaan. Subtropisch zwembad Hommelse Hoeven Zeker in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven in een subtropisch zwemparadijs. Door de subtropische temperatuur en aankleding van het zwembad (inclusief palmbomen!) waan je je even in een warm land. Een goed en goedkoper alternatief voor die verre reis naar het buitenland dus.


Het park beschikt over een zwemparadijs waar het erg druk kan zijn, want deze is ook toegankelijk voor daggasten. Verwacht daarom ook geen rustig park, maar wel een gezellig park met goede faciliteiten. Ga fietsen of wandelen in de omgeving of breng een bezoek aan de Efteling.

In Hoeven zijn we begonnen met een totale tuinrenovatie met een bestaand zwembad. De gehele tuin gaan we aanpakken maar het zwembad blijft liggen. Elk Center Parcs vakantiepark heeft een prachtig zwembad.


Geen zwembad is hetzelfde dat zorgt voor elk park weer voor een verassing en leuke ervaring. In Brabant vind je Center Parcs Kempervennen. Een van de geweldige onderdelen van dit zwembad is de wildwaterbaan voor kids van 8-jaar. Trekpleister is het waterspeelpark Splesj met diverse zwembaden, spectaculaire glijbanen, waterspeeltuinen en een grote buitenspeeltuin met air trampoline.


Voor de kleintjes is er het grootste spraypark van Europa (900m2). Hoe lang duurt het voor mijn kind het A-diploma heeft? Er is mogelijkheid tot het huren van tenten, stacaravans en bungalows. Nabij het stadje Hoeven ligt het mooie bosrijke ANWB 5-sterren park Bosbad Hoeven. De camping beschikt over een speeltuin en indoorspeeltuin.


Het is echt een familiepark voor jong en oud. Door het grote aanbod aan faciliteiten en activiteiten is dit de ideale bestemming voor een vakantie, weekendje of dagje weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.