dinsdag 19 februari 2019

Professionele bakplaat

Enorme Keuze - XXL Korting - va uur Levertijd! Specialistisch advies nodig? Ontdek wat onze beste bakplaten zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. Kies of upload een ontwerp.


Professionele bakplaten bij Horecastyle.

Bakplaten kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Gebruik het om meerdere soorten vlees op klaar te maken of een meerdere eitjes op te bakken. Een plancha is een multifunctionele bakplaat die u toelaat vis, vlees, groenten.


Dankzij de inoxbakplaten kan u vis en vlees door elkaar bereiden zonder overdracht van smaak. U kookt niet alleen ultra gezond maar ook erg veilig. Super eenvoudig in onderhoud en onmisbaar in elke professionele keuken. Een bakplaat of grillplaat is onlosmakelijk verbonden met de moderne keukeninrichting van vandaag.


Bij XXLhoreca treft u zowel de elektrische bakplaten als de bakplaat op gas.

Met bekende merken als Diamon Buffalo en Bartscher, is ons assortiment kwalitatief van hoog niveau. Gebruik een bakplaat voor het ontbijt om er een eitje op te bakken of grill er groenten op voor een bijgerecht voor het diner. De grillplaten van Maxima Kitchen Equipment zijn ideaal voor iedere professionele keuken waarin grote hoeveelheden eten worden bereid. Deze krachtige platen zijn bovendien in verschillende maten verkrijgbaar.


Bakplaat of grillplaat op gas online kopen bij HorecaRama. Groot assortiment professionele modellen. Ook showroom Levertijd vanaf uur 5- korting!


Als compleet aanbieder voor apparatuur in uw horecagelegenhei bieden wij u een divers aanbod aan bakplaten , verkrijgbaar in verschillende types, merken en formaten. De gasbakplaat ziet er professioneel uit en lijkt wel op iets waarmee je Gordon Ramsay in Masterchef aan de slag zou kunnen hebben gezien. Het apparaat is uitgerust met twee gescheiden gietijzeren branders, zodat je wat meer met de temperatuur kan spelen van de bakplaat.


De bakplaat is in dit geval gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Vandaag bestellen = Morgen uw crêpe bakplaat gebruiken! Met crêpesapparaten bakt u de lekkerste pannenkoeken en crêpes. De crêpe bakplaten komen van pas in een bakkerij, pannenkoekenhuis of crêpeskraam op bijvoorbeeld een festival. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online.


Overslaan en naar inhoud Overslaan en naar navigatiemenu. Bestel deze bakplaat nu voordelig en snel bij Horecakeukenkopen. Elektrische, gas, chroom, tafelmodel of staande bakplaten.

HorecaTraders levert elektrische bakplaten voor restaurant, hotel en andere horecagelegenheden. De elektrische bakplaten zijn afkomstig van de meest gerenommeerde merken, zoals Gastro-M, Bartscher en Buffalo. Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli.


Hoe een bakplaat te reinigen. Een van de beste manieren om uw menu gevarieerder en aantrekkelijker te maken, is door uw keuken uit te rusten met een professionele bakplaat. Of u het nu eenmaal per week of elke dag gebruikt, het is erg belangrijk om voor uw bakplaat te zorgen om de kookefficiëntie te behouden en om smaakoverdracht te voorkomen. Koop en verkoop professionele bakplaat eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.