vrijdag 15 februari 2019

Hekwerk frans balkon

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! Het dient met name om naar beneden vallen te voorkomen.


We maken het hekwerk voor u op maat, waardoor u zelf de afmetingen kunt opgeven en een precies passend hekwerk van ons ontvangt. Onze balkonhekwerken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal.

Hierdoor zijn de hekwerken stevig en stabiel. Neem gerust eens een kijkje en ontdek al onze balkonhekwerken. Zo kun je bij ons terecht voor balustrades om een balkon , een hekwerk voor om een dakterras of voor franse balkonhekwerken.


Een balkonhekwerk is vaak een noodzakelijk of verplicht, maar houd in je achterhoofd dat een goed uitgekozen balkonhekwerk een verfraaiing van je woning of bedrijfspand betekend. Ons frans balkonhek type Ais een stijlvol hekwerk. Aan de bovenzijde is het hek voorzien van een dubbele bovenligger met daartussen ronde ringen (cirkels).


De ringen hebben een diameter van 1mm en geven het franse balkonhekwerk een stijlvolle uitstraling. Het franse balknohekwerk type Alijkt veel op model A01.

We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren. We vervaardigen de hekwerken en borstweringen uit hoogwaardig staal of RVS. Dit om het vallen naar buiten te voorkomen.


Een Frans balkon bestaat uit binnen draaiende deuren op een verdieping die direct aan de buitenkant ook weer afgesloten worden door een balustrade of hekwerk. Omdat we de balkonhekken zelf produceren, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Wij maken alle balkonhekwerken op maat voor Frans balkon tot dakterras.


Deze hekken zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen met glas-, lamellen-, spijlen- en plaatvulling. Met behulp van standaard producten maakt VMG een groot aantal basismodellen. Hieronder staat een overzicht van de verschillende modellen. Franse balkonhekken zijn hekwerken gemonteerd aan de gevel voor kozijnen langs. De bevestiging en de afwerking van het balkonhekwerk is afhankelijk van de situatie, hierdoor is ieder hekwerk uniek en speciaal voor u gemaakt.


De balkonhekwerken worden gemaakt van ijzer en krijgen daarna een thermische verzinkbehandeling. Hierna volgt een poedercoatlaag, in de RAL-kleur die het best bij uw balkon past. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een frans balkonhek wordt vaak toegepast op kleinere balkons en bij openslaande deuren in de voorgevel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Om doorval te voorkomen als de deuren openslaan wordt er een hekwerk voor geplaatst. De benaming Frans balkonhek is ontstaan in Parijs. Veel oude panden zijn voorzien van een fraai smeedijzer balkonhekwerk. HEKWERK SOEST levert en monteert ook regelmatig balkonhekwerk.


U kunt alle typen hekwerk op uw balkon plaatsen, maar vaak wordt er gekozen voor sierhekwerk op een balkon of dakterras. Balkonhekwerk – Hekwerk Soest B. Het kan binnen enkele minuten met de bijgeleverde va schroeven wor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.