woensdag 13 februari 2019

Schoonheidssalon havelte

Onze professionele schoonheidsspecialistes stellen de juiste behandeling samen! Heerlijke Gezichtsbehandelingen, Lichaamsbehandelingen, Massages en Beaty Behandelingen. Welkom bij schoonheidssalon Lidia.


Mijn naam is Lidia van Dijk. In het begin had ik de salon in drogisterij Lidia in Diever. De salon bevindt zich op de begane grond en is dus zeer toegankelijk. Het gaat juist om volledige ontspanning en persoonlijke aandacht zodat uw uiterlijke én innerlijke schoonheid in balans worden gebracht. Om kennis te maken met schoonheidssalon Boskampshof doe ik mee met Havelte Buitengewoon.


Tijdens deze twee dagen vertel ik u graag over de producten die ik gebruik van KLAPP cosmetics en Maria Galland. Als u tijdens dit weekeinde een afspraak voor een gezichtsbehandeling maakt, loot u mee voor een heerlijke bodylotion. Deze is ook mede ontstaan door het verkregen specialisme op het gebied van gezichts -en lichaamsbehandelingen, pedicure en manicure.


Schoonheidsspecialiste in Havelte. Net zoals je iedere dag je tanden poetst en haren wast, heeft je huid ook die verzorging nodig. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan stage lopen bij schoonheidssalon Albine in Havelte.


Albine ging met pensioen en had mij gevraagd of ik het wilde overnemen. Op oktober heb ik de schoonheidssalon op nieuw heropend en de naam schoonheidssalon Azzurro gegeven. Vakantie én uit eten aan de rand van Havelte , het groene hart van Drenthe. Een gebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen, schilderachtige dorpen als Havelte , Dwingeloo, Ruinen en Vledder met Saksische boerderijen tussen oude bomen. Hier wordt u nog vriendelijk gedag gezegd door de plaatselijke bevolking, ook al kent men u niet.


Zaterdag Alleen op afspraak. Temt worden bij mij in de schoonheidssalon glycolzuren (fruitzuren) gebruikt. Een glycolzuurpeeling peelt de opperhuid door de dode huidcellen los te weken. Voor een weldadige ontspanning kunt u in mijn salon de volgende behandeling krijgen.


Voor huidverjonging zónder ingrepen bent u bij ons op het juiste adres! Een salon met professionele kwaliteit voor huidverbeterende én ontspannende behandelingen. Op een rustig een mooi gelegen locatie, vindt u Beauty en wax salon Césarine.


Pedicure aanmelden Havelte. Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een pedicure. Bent u pedicure en wilt u klanten bereiken in Havelte ? Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten! Wij bieden behandelingen op maat. Voordat ik begin met een behandeling doe ik eerst een.


Op onze bedrijfspagina vind u wat wij voor u kunnen betekenen. Bij restaurant De Rand Van Havelte is van alles mogelijk. In samen werking met diverse ondernemers hebben wij voor u mooie arrangementen kunnen opstellen.


Wat is nou mooier dan uw complete dag onder één dak? Onderstaande arrangementen zijn slechts een greep uit onze mogelijkheden. Beautysalon Puur is gevestigd in Nijeveen. Naast mijn studie heb ik inmiddels jaar praktijkervaring.


Ik heb onder andere bij een drogist gewerkt en jaar, met veel plezier, bij een schoonheidssalon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.