woensdag 27 februari 2019

Randstenen rond zwembad

Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gebogen randtegels voor ronde, ovale, achtvormige zwembaden en baden van vrije vormen. Veel mogelijkheden in Radius tegels.

Alles over in en rond uw tuin. Door de rond afgewerkte neus van de zwembadrand stenen heeft u een egale afwerking van uw zwembadrand. Dit zorgt er samen met het gevlamde en grof geschuurde oppervlak voor dat u veilig van uw zwembad kunt genieten.


Scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar! Fonteyn koopt de zwembad randstenen zelf per container in, waardoor wij een grote. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en bieden gegarandeerd jarenlang plezier. Bovendien kunnen ze geplaatst worden rond elk zwembad , ongeacht de vorm.


Natuursteen Deze uit de natuur gewonnen gesteente wordt zorgvuldig bewerkt tot bouwmateriaal. De natuurlijke materialen geven een mooie en authentieke toets aan uw tuin en zwembad.

Randstenen voor rond zwembad. Complete set boordstenen voor een rond zwembad. Verkrijgbaar in de kleuren zandkleur geel, gebroken wit of lichtgrijs. Hier vind u onze collectie randstenen voor uw zwembad.


Onze zwembad boordstenen Onze randstenen uit natuurstenen zijn steeds gevlamd en geborstel of gebouchardeerd. Wij bieden modellen met en zonder neus aan. De stenen met neus bevatten een hoek.


Ze worden over en tegen de rand van het zwembad gelegd. De meeste modellen worden tentoongesteld in onze zwembadwinkels. De juiste zwembad randtegels uitzoeken is een kwestie van smaak. De zwembadtegels hebben namelijk een grote invloed op het uiterlijk van uw zwembad. Sahara randstenen (boordstenen gegoten) standaard op voorraad.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit! De “gaatjesstructuur” van dit gamma is tijdloos, past zowat bij elke architectuur en trotseert bovendien moeiteloos alle klimaatswisselingen. Graniet, hardsteen of beton. Deze eenvoudige structuur biedt u het meest uitgebreide gamma.


Benodigde stenen voor zwembaden van type Sahara. De bijhorende terrasstenen zorgen voor een mooi geheel strak en ook na jaren blijven deze stenen mooi van kleur. Ook de boordstenen in Asian Bleu geven een strak design aan uw zwembad met rechte afwerking aan binnenkant van het zwembad.

Selecteer de maat van uw zwembad en bekijk het assortiment leverbaar voor deze maat. Zit de maat van uw zwembad er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Na een jaar het huis te hebben verbouw beginnen we nu met het zwembad. We willen de randtegels vervangen.


Er zat namelijk eerst een trapleuning opgeschroef maar die gebruiken we niet meer, omdat er een ingebouwde trap in zit. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Bij ieder zwembad passen andere randstenen , bij een ovaal zwembad zijn er hele andere stenen nodig dan bij een rechthoekig zwembad. Wanneer u advies wilt over randstenen kunt u altijd contact opnemen met Rhodos en voorzien wij u van passend advies. Boordstenen zwembad die veilig en aantrekkelijk zijn.


Keramische tegels rond zwembad. Als je kiest voor keramische tegels rond het zwembad , ben je verzekerd van een ruime keuze in uitstraling. Aquasilver begeleidt u graag met de bouw, u bent welkom voor uitleg en bouw demonstratie, van onze klanten bouwen hun zwembad succesvol zelf bij aanschaf zwembad tips, foto's en instructies en technische helpdesk.


Zwembad randstenen zijn om twee redenen erg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.