maandag 11 februari 2019

Eigen huis en tuin tuinen

Eigen huis en tuin tuinen

Ervaar het verschil met NuBuiten! Onderstaand een selectie van de tuinen die Lodewijk en Tom hebben gemaakt. Het Event is een doe-evenement over wonen, klussen en tuinieren. Thomas Verhoef is de klusser van en programma en Tom Groot de tuinman. De drie gaan als vanouds het hele land door om kijkers thuis de helpende hand te bieden in hun huis of tuin.


Eigen huis en tuin tuinen

Eigen Huis en Tuin is een RTL-Programma over klussen en tuinieren. In iedere tuin wordt op een subtiele manier een thema verwerkt. Deze tuin ademt de sfeer van het strand uit, omdat dat de plek is waar de bewoners het liefst ieder dag zouden willen zijn. Wonend te midden van de duinen, hadden Tim en Mieke de wens voor een tuin met natuurlijke vormen en materialen. Met veel creativiteit heeft Tom een prachtig resultaat weten neer te zetten!


Op het hoogtepunt keken een miljoen mensen mee hoe de tuinen en huizen van doodnormale Nederlanders onder handen werden genomen. In de loop der jaren zijn er al heel wat gezichten voorbij gekomen. Wie waren zij ook alweer en wat zijn zij na het programma gaan doen? De vrije kavels liggen over het algemeen met de (over) tuin aan het water en variëren in grootte tussen de 3m² en de 7m². De kopers van deze kavels krijgen de vrijheid om hun eigen huis te ontwerpen binnen het vastgestelde beeldkwaliteitsplan.


Het klusteam geeft je elke week inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan in de tuin. Ken je iemand die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur? Of zoek je een passend cadeautje voor iemand die dol is op tuinieren? Belangrijke onderwerpen in OnzeEigenTuin zijn tuinvormgeving, tuinbeplanting, praktisch tuinonderhou fruit en moestuin, tuingeschiedenis en tuinkunst.


Vaste rubrieken zijn de tuinagenda, tuinuitjes en Tuinen Mien Ruys. TUIN verschijnt vier per jaar. Er gaan eerst gesprekken aan vooraf. Wanneer je zilvervisjes hebt, wil dit natuurlijk niet zeggen dat er iets mis is met je schoonmaakactiviteiten, maar een schoon huis dat goed geboend is helpt zeker in het voorkomen van zilvervisjes. Het isoleren van een eventueel vochtige kruipruimte verkleint de kans op zilvervisjes.


Een eigen huis en tuin is van velen het meest waardevolste bezit. Vaak heeft daar heel veel werk, tijd en moeite in gezeten en is men super trots op het resultaat. Van een kleine kale ruimte hebben ze een heerlijke buitenplek gemaakt.


Met een loungebank, groen en een vuurtje. Dan heb je toch alles wat je hebben wil! Ben je benieuwd waar Tom al zijn spullen voor dit dakterras heeft gekocht? Kijk dan bij Shop the Look. Als uw nieuwe tuin eenmaal in kaart is gebracht, verzorgt Hoveniersbedrijf Van den Broek de tuinaanleg van A tot Z. Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen.


Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen. Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk.


Maak allereerst een wensenlijst. Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin ? We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. Siergrassen spelen een belangrijke rol in de border, met name in de herfst. De beplanting in onze eigen tuin is slechts zes maanden oud. Terwijl Molinia’s, Panicum.


Eigen huis en tuin tuinen

Een tuin die bij een waanzinnig leuk huis hoorde. Het huis waar we een bod opdeden en dat we uiteindelijk kochten. En zo zit ik op deze regenachtige maandagmiddag te kijken naar mijn tuin , die misschien wel tien jaar geleden met veel liefde werd aangelegd door mijn eigen collega’s. Dat is ook logisch”, zegt Thijs de Haan, directeur van Rob Verlinden Exclusieve Tuinen B. In zijn nieuwe programma, Robs grote tuinverbouwing, verrast Verlinden mensen met een volledig verbouwde tuin. Ze zijn opgegeven door partner, familie of.


In deze herfstaflevering van het beroemde klusprogramma bezoeken Tom en Evelyn de door mij ontworpen Stream Garden. We hebben een enerverende filmdag beleefd met de gehele filmcrew en ons gezin. Want ook onze kinderen spelen in deze uitzending mee als echte bob de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.