woensdag 20 februari 2019

Houten schuur groningen

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel.


Een houten kapschuur heeft een open structuur waarbij een deel van de buitenwanden ontbreekt. Wel kan er een afgesloten deel in zitten zodat je spullen achter slot en.

Of het nu gaat om een houten schuur of Finse woning, we staan in voor hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Goede garantievoorwaarden en een uitstekende service staan bij ons bovenaan de lijst. De beste houtbouw specialisten uit Groningen vind u hier bij ons. Door een goede afstemming met u en onze bedrijven kan er zeer efficiënt gewerkt worden. Onze houten tuinschuren zijn leverbaar in elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling.


Houten tuinschuren op maat. U ontvangt uw schuur als compleet, eenvoudig te monteren bouwpakket. Houtbouw Merkus levert en plaatst maatwerk houten schuren in Frieslan Groningen en Drenthe.

Kies de houtsoort, het aantal deuren en ramen en de dakbedekking van uw schuur. We maken een unieke schuur , precies naar uw wens. Benieuwd naar de schuren die we al gebouwd hebben? Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden.


Hiemstra Houtbouw is al meer dan jaar gespecialiseerd in de fabricage van houten gebouwen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas. Klassieke houten schuur 15. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres.


Onder een houten schuur verstaan wij een gesloten tuinschuur van enig omvang. Onderstaand vindt u een uiteenlopend assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas houtbouw. Naast een bouwpakket kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen. Gratis levering bij u aan huis! Kom langs in onze showroom!


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. In een handomdraai bij u geleverd.

Modern tuinhuis overkapping Groningen. Dit moderne houten tuinhuis met overkapping Groningen (ook wel een veranda of een luifel genoemd) is een echte hardloper. Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten.


Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.


In uw houten schuur kunt u alles opbergen wat niet direct in het zicht hoeft te staan. Als u dat op een manier wilt doen die niet alleen praktisch is, maar ook nog erg mooi, dan zijn onze houten schuren een goede oplossing. Wij verkopen houten schuren , tuinbergingen en tuinhuisjes in alle soorten en maten. Mogen wij uw schuur , berging of tuinhuis bouwen in ons bouwblok aankomende januari – februari – maart, volgens onze planning?


Krijgt u van ons een groot planningsvoordeel. Een korting van honderden tot misschien wel duizenden euro’s. Bestel daarom vóór december a. Op onze website staat slechts een kleine greep uit ons assortiment houtbouw en overige producten. Onze website is meer om u een indruk te geven van wat wij allemaal maken van hout. Immers een houten kapschuur of houten blokhut wordt vaak naar wensen van de klant gemaakt.


Maatwerk in houtbouw zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Een houten tuinhuisje voor de fietsen, een chalet om je bedrijf te starten of een blokhut voor vakantieplezier in eigen tuin, Blokhut Aheeft voor iedereen een passende en betaalbare oplossing! Omdat wij maatwerk leveren, is vaak meer mogelijk dan je denkt. Aan de hand van je wensen, beginnen wij te rekenen en te tekenen. Voor een betaalbaar en op maat gemaakte bouwpakket voor uw houten schuur moet u bij Goedkopeschuur.


Wij hebben een ruim aanbod aan gemakkelijk te monteren schuren , tuinhuisjes en garages in blank vurenhout of geïmpregneerd hout. In onze webshop kunt u de maten van het door u gekozen model aanpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.