vrijdag 15 februari 2019

Ons buiten camping oostkapelle

Genieten van jouw bijzondere en comfortabele buitenvakantie in Zeeland! Alle mogelijkheden tot meer Luxe! WIFI, Privé badkamer tot Sauna. Luxe Chalets op 2KM van het strand! Of boek de Zeeuwse Massagesalon!


Geweldige Prijzen voor Uw Vakantie in Arima-onsen.

Of je nu met je eigen tent komt of een accommodatie huurt bij ons , we zien bij onze gasten graag een glimlach van oor tot oor. Ontdek het park en reserveer alvast je plek op onze website! Heb je een vraag of op zoek naar de routebeschrijving?


Kijk dan snel verder en neem contact met ons op. Overdag volop animatie en ’s avonds geen avondvermaak maar rust. Een speeltuin vormt het centrale punt van het park.


Er is een zwembad en in het restaurant bedien je jezelf. Ontdek Zeeland met haar rustieke dorpen (zoals Domburg en Veere), monumentale steden, een groot netwerk aan wandel- en fietsroutes.

De camping heeft plaatsen met afbakening en met enige schaduw. Ook met de camper bent je van harte welkom bij ons op Ons Buiten. De Camperplaatsen zijn gedeeltelijk verhar terwijl er ook nog een gedeelte gras ligt.


Verder zijn de plaatsen gelijk aan een normale kampeerplek, zo beschikken ze over amp. Snuif de zilte zeelucht op en geniet van een mooie strandwandeling of een heerlijk dagje relaxen aan zee. Oostkapelle en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. De kindercamping behoort tot de beste kindercampings van Nederland.


U kunt er ook genieten van een massage. Het is ongeveer minuten rijden naar het centrum van Domburg. Ons Buiten biedt tevens een wellnessruimte met een sauna en een stoombad. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans, trekkershutten en bungalows. Als je doorgaat naar de site van camping ons buiten wordt er vermeld dat bij verblijf op de camping er uur gratis sauna gebruik per dag wordt aangeboden.


Zoeken op Campings Zeelan brengt je o. De elfde plek in de top van beste campings in Nederland. Hier kom je voor een weekend of midweek even helemaal tot rust. Wij hebben onszelf ten doel gesteld het gasten zo comfortabel mogelijk te maken, zodat ze optimaal van het buitenleven kunnen genieten.


Je kunt hier namelijk gebruik maken van de sauna en wellness die aanwezig is op het vakantiepark.

De omheinde dreumesveldjes zijn geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook zijn er veldjes met privésanitair. Daarnaast zijn er twee overdekte kleuterbaden en bij de uitgang ligt een dierenweitje. Ga op ontdekking in Zeeland en beleef een onvergetelijke tijd.


Op Acsi site staat vermeld dat er wellness en sauna aanwezig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.