maandag 25 februari 2019

Openbare speeltoestellen

Bestel Speeltoestel bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 190. Hier vind je de mooiste Speeltoestellen online. Bekijk snel het grootste assortiment.


De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. In ons grote assortiment van houten speel toestellen vindt u complete speeltuinen met speeltorens, glijbanen, klimtorens en houten schommels.

De speeltoestellen voor de openbare ruimtes zijn daarom steviger, stabieler, gaan langer mee en ze blijven langer veilig. Speeltoestellen voor de openbare ruimte worden namelijk intensiever gebruikt dan in de particuliere omgeving. Dus zoekt u een klein of groot speeltoestel voor op een camping, bij een restaurant of andere openbare ruimte?


Openbare speeltoestellen gezocht van hoge kwaliteit? Recreatiespeelgoed bediend hiermee andere bedrijven en instellingen. Deze openbare speeltoestellen worden gemaakt met de veiligheid voorop en zijn gecertificeerd voor openbare ruimtes. Denk hierbij aan een speelplaats, (basis) school of kinderopvang.


De kwaliteit en veiligheid van openbare speeltoestellen.

Het brede assortiment openbare speeltoestellen bestaat uit verschillende soorten speeltoestellen. Een of meer houten klimrekken zorgen direct voor een gezinsvriendelijke sfeer, trekken meer gezinnen met kinderen tussen de 3-jaar aan en stimuleren een actief spel. Professionele speeltoestellen. Let er dan op dat de speeltoestellen gecertificeerd moeten zijn! Veel mensen verwarren speeltoestellen voor particulieren met professionele speeltoestellen.


Of het nu gaat om een speeltoestel voor een camping, een trampoline voor bij een restaurant of een of meerdere skelters voor bij de ijsboerderij, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Al het buitenspeelgoed van TOPspeeltoestellen. Onze speeltoestellen die openbaar zijn, worden door kinderen in heel Nederland met veel plezier gebruikt! Een openbaar speeltoestel voor iedereen. Kinderen hoeven toch niet altijd maar dezelfde.


Vertel mij meer over inrichting van de openbare ruimte. Yalp linkt spelen aan het samenbrengen van generaties, bereiken van jongeren, het creëren van kansen bij kinderen met een leerachterstan spel voor mindervaliden en de winst die ouderen kunnen behalen voor beweging. Van Besouw Metaal maakt zijn AVO speeltoestellen dan ook conform alle wettelijke eisen en levert ze altijd met certificaat, gebruiksaanwijzing en logboek. Neem gerust contact op met vragen of advies, of om direct openbare speeltoestellen te bestellen. De beheerder of eigenaar van een openbaar toegankelijk speeltoestel moet zorgen dat dit toestel voldoet aan deze regels.


Het besluit verplicht de eigenaar om van elk speeltoestel een logboek bij te houden. Gecertificeerde speeltoestellen. De openbare speeltoestellen zijn verrassend betaalbaar, zowel in aankoop en beheer.

Het assortiment is rechttoe rechtaan en ontwikkeld samen met ondernemers. Hierdoor zijn de speeltoestellen budgetvriendelijk, robuust en eenvoudig te onderhouden. Klik hierboven op onze categorieën of kies hier uit openbare speeltoestellen , of onze tuinmeubelen.


U kunt hier ook enkele referenties lezen of een aantal voorbeelden van onze speeltoestellen bekijken. KOMPAN speeltoestellen passen in een stedelijke en natuurlijke omgeving. Skelters, Springkussens Speeltoestellen etc.


Voor 15:besteld morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.