vrijdag 8 februari 2019

Houten garage met veranda

Tot korting op het grootste assortiment van Nederland. Voor het kopen van een blokhut of tuin garage bent u aan het juiste adres! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?


Geen ruimte voor uw aanhangwagen, motor of auto of u wilt gewoon een grote schuur? Houten garages met veranda of carport. Dan is een houten garage ideaal voor u. Een houten garage begint bij ongeveer 300x500cm en gaat binnen bepaalde programma’s door tot oneindige maatvoeringen. Klassieke schuur met veranda.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Bent u een echt buitenmens? Het is zowel in de zomer als de winter heerlijk vertoeven onder een overkapping. Voor velen is de houten veranda een favoriete buitenplek.


Kies voor een enkele garage , dubbele garage of bijvoorbeeld een garage combinatie met een carport of overkapping. De voordelen van een houten garage is dat deze net zoveel ruimte en bescherming biedt als een betonnen exemplaar. De aanschafprijs van hout ligt echter wel veel lager. Combinaties met bijvoorbeeld een terras overkapping, zoals een veranda of een carport om uw auto onder te zetten, zijn natuurlijk ook mogelijk.


U zegt het maar en wij maken het. Ga snel op zoek naar uw ideale garage en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden, voor uw garage te bespreken. Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven. Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen.


Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave. Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp.


Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en. Als u aan het zoeken bent naar een houten garage met overkapping, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij de Blokhutspecialist vindt u een zeer uitgebreid aanbod van deze bouwwerken.


Deze kunt u op verschillende manieren samenstellen. Kijk eens bij het model welke mogelijkheden er zijn. Neem ook eens een kijkje bij blokhut en chalet.


Wilt u elektriciteit en water aan laten leggen, overleg dit dan ook met de bouwer. Welke kleur moet de houten garage zijn, verf of beits kan besteld worden via de blokhut-stunter. Let goed op dat de plaats waar de houten garage gebouwd wordt, dat deze niet te vochtig is, omdat vocht heel slecht is voor de houten garage. Vakkundige monteur die goede en snelle service levert!


Houten garage met veranda

Het juiste adres, de beste service! Profile, uw partner voor vakkundig en voordelig auto-onderhoud. Een mooie houten garage met veranda , overkapping en zolder.


Dit luxe bijgebouw is heerlijk om van het buitenleven te genieten. Daarnaast heeft u ruimte om auto’s te parkeren. Fundering: Betonnen balk fundering met daarop gemetselde betonbanden. Showtuin Groenedijk 3a, Tiel. Met een grote diversiteit aan materialen en typen en de mogelijkheid om deze op maat te laten maken.


We hebben een groot assortiment aan hoogwaardige en betaalbare garages. Garages zijn ideaal, u kunt uw dure aankopen achter gesloten deuren zetten. Denk bijvoorbeeld aan uw net nieuwe elektrische fiets of misschien wel uw grasmaaier. De Blokhutspecialist is HET adres om uw tuinhuis, blokhut, houten garage , chalet of houten overkapping op maat te kopen. Een houten carport is gemakkelijk en snel te plaatsen en beschermt uw auto, motor of caravan tegen de weersinvloeden.


Bovendien hebben houten garages en carports een mooie, sfeervolle uitstraling. Onze houten carport collectie. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met houten carports en garages van de merken Lugarde, Karibu en Trendhout.


Houten garage met veranda

Alle houten garages in de webshop hebben nog extra bergruimte, zodat uw fietsen en tuingereedschap ook een plek kunnen vinden in de ruime garage. QS Gartendeco biedt u de keuze uit diverse houten carports en aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.