donderdag 14 februari 2019

Lopesan baobab

Official Site - Exclusive Offers! Family-friendly Hotel, walk to Maspalomas Lighthouse and la Charca Lagoon. Tophotels aan de Spaanse kust en persoonlijk en vriendelijke service. Vakantie naar Hotel Baobab Resort?


Vergelijk de prijzen van alle aanbieders! Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje! Lopesan Baobab is voor de verwende vakantieganger. Het is prijzig, maar je krijgt er kwaliteit voor terug.


Mooie ruime, zeer schone kamer met ruim balkon en zitje. Modern, een lust voor het oog. Het eten van de buffetten zijn heerlijk. Voor ieder wat wils en elke avond een ander thema.


Lopesan baobab

Het hotel heeft een geweldige ligging in Playa Meloneras op zo’n 3meter van het Maspalomas-strand op het geweldige Spaanse eiland Gran Canaria. Beleef de magie van Afrika in dit luxeresort. Echter beschikken deze over queensize bedden en een 2-persoonsslaapbank.


Bekijk deze accommodatie hier. Afrikaanse keuken en waar de koks zich regelmatig uitsloven tijdens showcooking. Bij diverse (snack)bars kun je terecht voor een verkoelend drankje of een lekker tussendoortje. Ligging In het centrum, strand op ca.


Lopesan baobab

In de directe omgeving (en op het resort zelf) vindt u diverse luxe boetieks, winkelcentrum Varadero en restaurants. Our aim is to make happy memories. Ifa Catarina Hotel, San Agustín. Reserveer online, laagste prijzen.


U kunt er voor kiezen om met het gezin in één kamer of in twee kamers te verblijven. Indien u er voor kiest om in twee standaardkamers te verblijven dan kunt u de reis het beste boeken bij WTC. Op zoek naar een fantastische, onbezorgde zonvakantie? Dit prachtige vijfsterrenresort staat op het populaire Spaanse eiland Gran Canaria.


Lopesan baobab

Neem een duik in één van de vele zwembaden en laat je verrassen door de unieke Afrikaanse stijl. Bij dit hotel kun je in een van de restaurants eten. Tegen betaling kun je gebruikmaken van wifi. U krijgt direct een bevestiging.


The architecture and décor is an opulent blend of luxurious glamour and traditional African influences, lending a truly unique feel. De kamers en suites zijn gedecoreerd in zachtbruine kleuren, waarin u zich direct thuis zult voelen. HOTEL BAOBAB RESORT RESORT OP GRAN CANARIA.


Het hotel is zeer kindvriendelijk net als de medewerkers die ook zeker behulpzaam en vriendelijk waren. Groot pluspunt was de perfecte ligging nabij het strand. De bushalte ligt direct tegenover het hotel waardoor andere badplaatsen ook gemakkelijk te bereiken zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.