woensdag 6 februari 2019

Overkapping terras doek waterdicht

Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Goedkope Douglas Houten Overkapping tot meter Diep - Bekijk de afmetingen! Find overkapping doek vandaag!


Een overkapping terras doek perfect op maat.

De schaduw doek overkapping voor je terras kan volledig op maat worden gemaakt. Wat dacht je van een doek horizontaal bovenin je pergola? De bijhorende waterdichte doeken zijn te verkrijgen in verschillende materialen en heel wat kleuren. Zo is er voor elke woning een perfecte match. Voordelen van terrasoverkappingen met doek.


Flexibel: je overkapping voor je terras met doek is aanpasbaar aan jouw noden. Je kan het doek inschuiven als je direct zonlicht wil. Met de doeken voor uw terrasoverkapping van Gardenonline geniet u nog meer van het buitenleven.

U kunt gemakkelijk een aangename schaduw crëeren door deze doeken. All Seasons 3D waterdichte zonnezeilen. Een tip van Jumbo: creëer een grote, vrijstaande overkapping met doek ! Met staanders of steunpalen in het midden en aan twee zijden de bankirai overkapping. Zonwering naar beneden en genieten maar.


Ideaal voor grote gezelschappen. U hoeft er daarom niet over in te zitten dat het doek gaat doorhangen en gaat fungeren als waterberging. De Weinor Plaza Home is dan ook geschikt voor uiteenlopende situaties. Van overkapping voor een klein tuinterras, tot een flexibele, vrijstaande overkapping voor een groot gastronomisch terras.


Bent u op zoek naar een mooie overkapping doek voor boven uw terras ? SunCircle heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze Buitentrend terrasoverkappingen schuiven met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind.


Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft standaard een waterdicht pvc- doek. Uniek is ons ingebouwde regenafvoersysteem. Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten.


SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met jaar garantie en een lange levensduur.

Uiteraard zonder al te veel. Het geheim van vrije tijd is ermee doen wat u wilt. Daar hoort een overkapping bij die heel flexibel is: de aluminium overkapping met zonwerend doek.


Eén druk op de knop en het is geen overkapping meer, maar een plaats voor zonaanbidders. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen. Het is maar waar u vandaag zin in hebt. Groot assortiment Overkappingen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Het doek voor de terrasoverkapping is gemaakt van drielaags pvc: oersterk, volledig waterdicht en makkelijk schoon te houden. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie kleuren, patronen en doorkijkhoeken.


De ruime keuze in doeken bieden wij aan, omdat het doek zorgt voor de juiste uitstraling van de overkapping op uw terras ! U hangt het doek over uw terras en u heeft hier, in tegenstelling tot een parasol, geen omkijken meer naar. Naast het eenvoudige ophangen van het doek is deze ook weer gemakkelijk op te ruimen zonder dat deze veel ruimte inneemt. U heeft de mogelijkheid om uw terrasoverkapping doek bij ons op maat te laten maken zodat deze perfect bij uw terras. Dit weerbestendige doek staat strak gespannen in open stand dankzij een ingenieus systeem met elektromagneten. De pergola-zonwering weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht.


Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog – zonder uw terras te verlaten. Een waterdicht doek biedt ook optimale bescherming tegen UV- straling.


De waterdichte doeken gemakkelijk te reinigen en water loopt snel van het doek af. Buiten de mogelijkheid om het doek op te rollen en het sterke en flexibele materiaal is een ander groot voordeel ook de mogelijkheden die je met zo’n doek hebt. Hierdoor is het doek duurzamer en loop je niet de kans dat het zonlicht het doek uiteen laat vallen. Het doek van een uitschuifbare terrasoverkapping is voorzien van een coating, waardoor het doek bestendig is tegen matige regenval. Bij een plensbui loop je wel degelijk het risico om nat te worden.


Een uitschuifbare overkapping met waterdicht doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.