donderdag 28 februari 2019

Moderne loungeset

Moderne loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Groot assortiment Loungesets.


Moderne loungeset

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In ons exclusieve assortiment vindt u van lounge stoel, lounge bank tot een complete loungeset een keur aan mogelijkheden. Met de luxe merken Lofdesign en Design2chill kunnen wij u maatwerk bieden.


Bekijk ook eens onze andere luxe tuinmeubelen. De moderne lounge bank als eiland van rust. Loungeset Paradiso, loungeset Rhodos en de Kubbano lounge zijn onderdeel van de nieuwste collectie.


Voor deze nieuwe collectie is gebruik gemaakt van de innovatieve nanotexstof met een dry fast foam vulling. De Paradiso loungeset is een stijlvolle loungeset gemaakt van hoogwaardige materialen. OutdoorinStyle, tegen zeer aantrekkelijke prijzen tuinmeubelen online aanschaffen, voor de mooiste loungesets, tuinsets en ligbedden kijk op de website van OutdoorinStyle.


OutdoorinStyle is een exclusief merk, dat onder eigen label exclusieve tuinmeubelen produceert. Profiteer van de beste sale aanbiedingen Vergelijk het ruime assortiment en bestel eenvoudig jouw nieuwe Moderne lounge set online tegen de scherpste prijzen. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Genieten, relaxen en tot rust komen in een mooie tuinset die past bij uw tuin en huis. Bovendien kunt u zelf de samenstelling van een set bepalen.


Het is de ideale tuinset om met vrienden en familie te genieten van een drankje en gezellig bij te praten. Of je nu houdt van een moderne , strakke loungeset in aluminium, of fan bent van die rustieke, landelijke sfeer - tussen de loungesets van Overstock Garden zit gegarandeerd de perfecte loungeset voor je tuin. De meest populaire loungeset is nog altijd de wicker loungeset.


Een wicker loungeset is gemaakt van een aluminium frame met daar omheen kunststof vlechtwerkdraa genaamd wicker. Het materiaal wicker is flexibel, zeer weerbestendig en wordt heel veel gebruikt bij lounge tuinmeubelen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel Loungeset bij fonQ.


Kies uit 5producten vanaf € 260. De modulaire meubelen van de Lounge-Line laten zich eenvoudig combineren tot een comfortable loungeset. Wij hebben altijd trendy design tuinmeubelen, als ook de nieuwste trends in onze collectie. Door de standaard maatvoering passen alle onderdelen op verschillende manieren aan en tegen elkaar, zodat deze uit te wisselen zijn en er telkens een andere opstelling gemaakt kan worden.


Dit zorgt ervoor dat de loungeset een natuurlijke uitstraling heeft. Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid. Doordat het materiaal van kunststof is gemaakt, gaat deze set jarenlang mee.


Een aluminium loungeset is erg licht van gewicht en zal niet gaan roesten. De aluminium loungesets hebben een moderne uitstraling en een. Een goede loungeset voor je tuin kiezen. Welke moderne loungeset is perfect voor jouw tuin? Wees gerust, in onze uitgebreide collectie zit er altijd wel eentje tussen.


Heb je veel ruimte tot je beschikking? Kies dan voor een hoekmodel of een dining loungeset. Dit zijn complete loungesets waarbij ook een tafel is inbegrepen.


Het heeft namelijk weinig onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken. Het frame van een wicker loungeset is meestal gemaakt van aluminium. Wicker aluminium is nog sterker en ziet er moderner uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.