woensdag 20 februari 2019

Houten carport met berging

Vergelijk de Best Beoordeelde Carport Specialisten. Alles voor jouw tuin op beslist. Gereedschap l Potten l Planten etc. Ook voor de berging kunt u zelf uw afmetingen kiezen.


Houten carport met berging

Houten Carport Ever met Berging 4x 7cm. Deze houten carport met berging Ever is zeer geschikt om uw auto te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. De overdekte Carport heeft een totale diepte van ca.


Ook de combinatie van een carport met een kapschuur is een veel gekozen constructie. Zo beschikt u niet alleen over een houten carport , maar ook over een berging. Wilt u uw auto helemaal binnen kunnen zetten? Prijzen goedkope houten carport.


Bekijk dan eens onze houten garages. Op onze website vindt u een compleet overzicht van houten carports. In Zoetermeer hebben we deze houten carport met berging op maat geplaatst. De carport is gemaakt van een douglas gebintconstructie voorzien van pen- en gatverbindingen, heeft een degelijke houten sporenkap en is afgewerkt met verticale potdekselplanken.


De carport met berging is opgeleverd met fijnbezaagd Thermowood Vuren channelsiding bekleding (duurzaamheidsklasse 2). Het dak van de berging en carport is 2. Douglas vellingdelen (onbehandeld), EPDM-dakbedekking, houten boeidelen, zetwerk en zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld. De bestaande berging is vergroot, waaraan ook een overkapping is gekomen. Het geheel is opgeleverd met gewolmaniseerd Vuren rabat bekleding (duurzaamheidsklasse 3). Deze dubbele carport met berging , op de afbeelding is met een plat dak welke bedekt is met EPDM dakbedekking.


De palen van de houten carport hebben een afmeting van 12x12cm. Wat dacht u van een garage of houten carport op maat met geïntegreerde berging of fietsenstalling? Losstaand of als aanbouw bij uw woning. Strak en modern of meer klassiek en landelijk?


Met vlak dak, zadeldak of dak met noordbomen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Het wordt mogelijk om één of meerdere voertuigen (scooters, auto’s, caravans) droog te stallen en ze daarmee te beschermen tegen regen, hagel en sneeuw. Met een houten garage of carport met berging zet u uw auto en fietsen veilig en droog binnen. Een garage of carport levert ruimte op die optimaal benut kan worden.


Daarnaast geeft het geheel met uw huis een mooie uitstraling. Laat Van Roekel Houtbouw daarom een houten garage of carport op maat voor u bouwen. Soms voldoet het niet om een enkele carport te bouwen. Wanneer je bijvoorbeeld twee voertuigen hebt, is een enkele carport al snel te klein.


Houten carport met berging

Een carport voor meerdere voertuigen. Hiervoor biedt HORNBACH carports met de mogelijkheid om maar liefst twee auto’s op hetzelfde moment te stallen. De carports van tuinhoutcentrum ‘t Goor zijn gemaakt van onder hoge druk geïmpregneerd hout. Je kan kiezen uit soorten carports : het Roma model met staalplaat dak of het Milano model met EPDM dakbedekking. Onze carports worden als bouwpakket geleverd en zijn voorzien van een volledige handleiding.


Bij Azalp vindt u carports in allerlei soorten en formaten. Uw carport moet natuurlijk aan uw wensen voldoen. Je kunt een carport met berging als aanbouw bij je woning betrekken of helemaal vrijstaand van je huis.


Houten carport met berging

Ons aanbod geeft je de mogelijkheid te kiezen voor een enkele of een dubbele carport met berging , net naar gelang je wensen en eisen. Zo kunt u kiezen voor een carport met bergruimte of kunt u uw overkapping combineren met een tuinberging in hout, kunststof of metaal. Zoekt u een budgetvriendelijke oplossing om meerdere wagens onder te plaatsen? Dan kunt u kiezen voor een dubbele carport. Uw houten carport op maat.


Vindt u niet meteen wat u zoekt in ons aanbod houten carports.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.