maandag 18 februari 2019

Buizen koppelingen

Buiskoppelingen voor diverse diameter buizen , ook vierkante koppelingen mogelijk. Ontwerp gemakkelijk jouw toepassing door het diverse aanbod buiskoppelingen. Bestel nu gemakkelijk online! Zoek naar buis koppeling op de nieuwe KensaQ.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De goedkoopste steigerbuizen en buiskoppeling webwinkel van Nederland.

Maak industriële tafels en garderobes met buizen en koppelingen. Buizen en buiskoppelingen. Door onze jarenlange kennis op het gebied van koppelingen , buizen en montage hebben wij zeer specialistische kennis en staan wij voor u klaar indien u vragen hebt. Verkrijgbaar in verschillende diameters. Ook aluminium buis bestel je op maat!


De stalen en aluminium buizen zijn leverbaar in de door u gewenste lengtes en diameters. Daarnaast leveren wij ook complete pakketten zodat u zelf op eenvoudige wijze bijvoorbeeld een be TV meubel of loungeset in elkaar kunt zetten. De buiskoppelingen zijn beschikbaar in verschillende diameters.

De maten lopen uiteen van 2mm tot en met 6mm. De standaardlengte van de buizen is 6cm. Deze buizen kunnen door ons op maat worden gezaagd. Hier verbind je de buizen met elkaar door een koppeling met veel druk vast te persen. Daarvoor heb je een speciale perstang nodig met perskoppelingen.


Er zijn press gaskoppelingen, press waterkoppelingen en press cv- koppelingen. Ze verbinden buizen van roodkoper (drinkwater en gas) en buizen van staal (cv). Bespaar tot wel via kiesproduct. U kunt deze op aanvraag in elke gangbare RAL-kleur laten poedercoaten. Het TÜV-certificaat zegt iets over de betrouwbaarheid van onze buiskoppelingen.


Pvc transparant heeft een enigzins blauwe gloed. De koppelingen passen op een aantal acrylaat en pvc transparante buizen. TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen met de beste kwaliteit voor de laagste prijs in Nederland. Het grote assortiment modellen van de buiskoppelingen maakt het mogelijk om buizen te verbinden tot de meest uiteenlopende constructies, waarbij doelmatighei kwaliteit en vormgeving een vereiste zijn. Steigerbuizen en koppelsystemen voor jouw klus vind je bij Praxis.


Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen. RVS steigerbuis koppelingen , flexibel en demontabel. De buis wordt in de koppeling gefixeerd met een inbusschroef, hierdoor kan een constructie gemaakt van buiskoppelingen ten alle tijden worden veranderd of gedemonteerd.

Handig wanneer je alleen in een specifiek seizoen je project wil laten staan of wanneer er flexibiliteit is vereist in het. Hoe gebruik ik de koppelingen ? Voor het werken met buizen en buiskoppelingen heeft u eigenlijk niet meer nodig dan een inbussleutel. Wij zagen de buizen voor u op maat, zodat montage zeer eenvoudig is. Maak gebruik van de beschikbare tekeningen of maak zelf een schets.


Wij kunnen u ook altijd helpen bij het uitwerken van uw plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.