maandag 30 december 2019

Kwekerij bakker

Het grootste Tuincentrum voor Tuinliefhebbers van Europa! Geurende rozen of toch haagrozen? De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


Wij zijn gevestigd aan de Barneveldsestraat in Scherpenzeel (Gld.). Hier kunt u kiezen uit een breed scala aan solitaire heesters, coniferen en sierbomen, geschikt voor de kleine en grote tuin.

Wij produceren circa miljoen Oriëntal lelies onder 34. Wij werken met een mobiel teeltsysteem. Hierdoor gebruiken wij minder energie en is onze. Onze webshop staat vol producten van goede kwaliteit in vergelijking met een goede prijs!


Bestel hier uw tuinplanten en profiteer van optimale kwaliteit! Dit profiel wordt niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons beken alleen om content af te stemmen op jouw profiel. De concurrentie van goed is beter.


Als organisatie is dat de rode draad waarbij, wij onze processen, producten en leveringen naar klanten continu verbeteren.

Op onze kwekerij in Zenderen Overijssel wordt een zeer breed sortiment vaste planten en grassen gekweekt. Vertrouwde soorten, maar ook minder bekende soorten en cultivars die nog niet zo lang op de markt zijn. Ook kweken wij een bijzonder sortiment grootbloemige alliums op pot en een unieke collectie van circa 2soorten dahlia’s in grote pot. Wij kweken al meer dan jaar planten in de volle grond maar ook in potten. De kwekerij is ontstaan uit hobby en liefhebberij voor planten.


Naast het kweken van planten kunt u bij ons ook terecht voor de complete beplanting van U tuin. Al onze planten worden meermaals verplant in de kwekerij. De kas is opgehoogd door T. Dool, en er zijn een nieuw kasdek en nieuwe installaties geplaatst. Bestel nu bloembollen, planten, rozen en tuinaccessoires in ons online tuincentrum.


Al heel wat jaren presenteren wij in januari onze nieuwe Dahliacollectie. Door ziekte van onze medewerkster moeten wij helaas breken met deze traditie en kunnen wij dit jaar in onze webwinkel geen nieuwe collectie presenteren. Wel zal er vanaf eind juni weer een mooi sortiment Dahlia´s in pot te koop zijn op de kwekerij. Op onze planten webshop kunt u terecht voor al uw tuinplanten en toebehoren uit onze kwekerij.


Klik hier voor meer informatie. Bakker kwekerij op Telefoonboek. Bekijk het profiel van patrick bakker op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld.

Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van patrick bakker en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Begeef jij je graag in de kas, te midden van het groen? Jouw werkdag Als Teamleider Kwekerij ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer medewerkers.


Het beheersen van de keten is één van de aspecten die ons in de markt onderscheidt. We hebben een grote collectie fruit voor het uitzoeken op de kwekerij. Haagplanten en de meeste heesters leveren wij bij voorkeur op bestelling. Je kunt ze doorgaans al binnen dagen ophalen.


Direct bij binnenkomst stuit je op onze favoriete sierappel Malus ‘Red Sentinel’. Sindsdien telen al drie familiegeneraties trostomaten met passie voor smaak en kwaliteit. En met liefde voor het product.


Bij ons vindt u een ruim assortiment aan solitairen, heesters, vormbomen, bodembedekkers en nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.