dinsdag 31 december 2019

Stelcon prijs

Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar, voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de bekabeling. Ook het meenemen van de Stelcon vloer naar een nieuwe bedrijfslocatie is altijd mogelijk. Een bedrijfsverharding van Stelcon is bovendien oersterk, bestand tegen de zwaarste belasting van bouwverkeer en kranen.


De platen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, en zijn snel een eenvoudig te verwerken. De oplossing als het gaat om verharding van (bedrijfs)terreinen is natuurlijk de originele Stelcon betonplaat van De Meteoor.

Stelcon betonplaten zijn te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terugvindt in de bedrijfsvloer en stalen hoeklijn. Vraag naar onze scherpe prijzen. Kenmerkend voor de Stelcon N-plaat is dat door de belasting optredende spanningen geheel. De prijs voordelig omdat het een b ke. Hierbij dient er oplegmateriaal toegepast te worden bij de oplegging.


Voor een tijdelijke of permanente bedrijfsvloer is de stelconplaat een uitstekende keuze. Bovendien kunt u stelconplaten uitstekend combineren met bijvoorbeeld keerwanden, megablokken, of in silowanden.

Stelcon Afwateringselement - 200x50x33cm - Verholen Goot met hoeklijn. Met het Stelcon afwateringselement zorgt u op een professionele manier voor een degelijke afwatering. Deze elementen zijn in principe te gebruiken in combinatie met elk type verharding, en dan met name de Stelcon bedrijfsvloerplaten. Voor veel doeleinden ligt de stelconplaten prijs hoger dan een normale betonplaat.


Stelcon is dus een merknaam die staat voor een kwalitatief en gecertificeerd product. De spanningen die in de plaat optreden bij het belasten worden geheel opgenomen door het beton. Deze afmeting is het goedkoopst per m², zowel in aankoop als in plaatsing. Van Kalsbeek Beton, Ruim jaar de grootste betonmarktplaats van Nederland ! Alle voordelen van het werken met prefab betonnen vloerplaten voor een flexibele verharding zijn ook hier van toepassing. De afwateringselementen zijn vervaardigd van gewapend beton en voorzien van een stalen omranding.


We leveren en leggen stelconplaten in verschillende afmetingen. Snel en efficiƫnt uw terreinverharding. Binnen werkdag uw offerte. Met en zonder stalen rand voor tijdelijke of definitieve verharding. Er zijn betonnen terreinverhardingen van Stelcon die al tientallen jaren hun functie vervullen, tot op de dag van vandaag, naar volle klanttevredenheid.


Wij zijn altijd op zoek naar partijen gebruikte stelconplaten.

FVR-Trading levert originele stelconplaten in alle soorten en maten. Wanneer u er voor kiest om stelconplaten te kopen, kiest u voor een kwaliteitsplaat! De stelconplaten prijs wordt bepaald doordat het een gecertificeerd product is met kleine maat toleranties. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Passende sluitingen mee bestellen? Stelcon platenhaken en sleutels worden per paar geleverd. Kies: Harp moerbout sluiting 25t ) - De haken en sleutels worden met een geldig testcertificaat geleverd. Met stelconplaathaken is het mogelijk om stelcon betonplaten te hijsen of transporteren.


Stelconplaathaken voor het verplaatsen van stelcon betonplaten. KWINT biedt twee soorten aan: haken of sleutels. Beide zijn even veilig en effectief om snel stelcon betonplaten te verplaatsen. Verholen goten vormen in sommige gevallen een mooie oplossing voor de opvang van perssappen uit de sleufsilo of water vanaf erf. Doordat er bovenin deze goot een kier.


Voor asfalt geldt dat de prijs per vierkante meter daalt als het aantal meters stijgt. Vanwege de duurzame en zuurbestendige toplaag is de levensduur van asfalt over het algemeen langer dan die van betonplaten. Betonplaten van hoge kwaliteit kopen?


Natuurlijk leveren wij betonplaten en andere beton producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen en profiteert u van de partij aanbiedingen. U bent dus bij Timmerman beton verzekerd van een goede prijs -kwaliteit verhouding. Wij voorzien u graag van een advies op maat en denken met uw situatie mee.


Voor elke toepassing is een beton-oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.