maandag 16 december 2019

Le tournesol

Le tournesol

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Wij helpen de ideale reis plannen!


In de Gite voor zes personen, een Blokhut met bijzettent of een volledig ingerichte piramidetent. Op een zeer ruime kampeerplaats op de minicamping is het ook goed overnachten. De sympathieke eigenaars Els en Marcel hebben ons echt in de watten gelegd. In het bijzonder hun keuken doet ons al terug watertanden als we terug aan hun gastronomische plaatjes denken.


Met een kaartje en een fles Blanquette de Limoux als verwelkoming werd de start gegeven van drie mooie weken verblijf in een gezellige, comfortabele woning. We genoten van een frisse duik in het zwemba van een boekje, een hapje en een drankje op het terras met mooi zicht op Limoux. De Blauwe Kamer heeft een vrije opgang via de buitentrap.


Le tournesol

De kamer heeft een comfortabel lits-jumeaux en is voorzien van wastafel met koud en warm water. Le Tournesol beschikt ook over ruime kamers. Verwen uzelf eens, of een ander met onze culinaire producten. De vaste crew bestaat uit Rob Happé en Marianne de Jong.


Ook dochter Kayleigh zal regelmatig aan boord vertoeven. De reis begint rustig aan, via de Belgische, Franse, Spaanse en Portugese kust verwachten we half oktober aan te komen in Faro, alwaar we een pauze inlassen. Internet Met zwembad Huisdier welkom personen.


Le tournesol

Boek direct bij de eigenaar. Of mogelijk naar Frankrijk, als de wind te Noordelijk blijft waaien. Maar nu ziet alles er prima uit en donderdag juni vertrekt de Tournesol.


Verwachtte reistij 8-dagen. Geef niet meer geld uit dan nodig! Le tournesol le tournesol ouvre les plis de sa corolle Et le soleil et le soleil lui fait cadeau de ses merveilles Une fleur qui nous fait la leçon le tournesol le tournesol Une fleur qui nous fait une chanson le tournesol le tournesol La la la. Quand le tournesol est jeune, il pousse très vite au cours de la journée. Au fur et à mesure de sa croissance, il se tourne vers le soleil.


U heeft een sta- of toercaravan, of een chalet en u wilt wat extra ruimte voor meer leefcomfort. Het kampeer seizoen verlengen in voor- en najaar. De authentieke kenmerken van de boerderij zijn bewaard gebleven. De boerderij maakt deel uit van het groepje huizen “Les Maraults” aan de rand van het kleine dorp Chappes.


Le Journal le Tournesol est un magazine gratuit diffusé sur départements: le 7 le 8 le et une petite partie du 17. Het ene veld ligt tegen beschutting van bomen. Het andere biedt een mooi panorama. Tegen betaling kan men gebruikmaken van sauna en jacuzzi.


In juli en augustus verzorgt men animatie voor de jeugd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.