dinsdag 24 december 2019

Sterk hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online.


Op dit moment word er gewerkt aan de invulling van onze nieuwe website onze excuses hiervoor. Wandel gerust verder door de website voor zover deze al is ingevuld.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u en zullen uw vragen zeker met u doornemen. Sterk Midden Nederland werd in de jaren ‘opgericht om te zorgen voor een betere dekking.


De vestiging in Eemnes, gelegen op slechts enkele honderden meters afstand van de A biedt een perfecte uitvalbasis voor werken in Midden- en Zuid-Nederland. Een hekwerk op maat laten maken omdat u geen passend hekwerk kunt vinden? Hekwerk nodig voor uw woning?


STERK deur en techniek is uw specialist op het gebied van Garagedeuren en Voordeuren.

Uw bestaande handbediende garagedeur of inrijpoort kunt u laten voorzien van elektrische aandrijving, en dergelijke extra’s. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Samen met u bepalen we de stijl, materialen en kleuren.


Met passie en liefde voor dit vak leveren wij voor ieder project een eindresultaat waar de klant meer dan blij mee is. Een looppoort kan los geplaatst worden of aan een hekwerk worden toegevoegd. Het maken van hekwerk vinden wij te gek werk. Mooie toegangspoorten schermen uw huis en terrein af tegen ongewenste gasten en verfraaien het aanzicht.


In combinatie met een hekwerk zorgt het voor een doorgang met prachtige uitstraling. De toegangspoorten die wij leveren dienen als middelpunt van uw. Sterk , vandaalbestendig, kindvriendelijk en eigentijds. Het zijn de opvallendste kwaliteiten van Hoving hekwerk haar dubbelstaafmatten met ronde tussenstaanders of vierkante kokerprofielen. Dit decoratieve hekwerk met zijn hi-tech vormgeving wordt steeds vaker toegepast, met name bij particuliere objecten en openbare ruimtes waar veel kinderen komen, zoals dierenparken en speeltuinen.


Shop nú alle soorten schuttingen! Wie design minstens zo belangrijk vindt als functionaliteit, kiest voor HERCULES. Het smaakvolle spijlenhekwerk Hercules is bijzonder solide omdat de ronde spijlen, rond mm.


Het type dubbelstaafmat is sterk en zeer geschikt als betaalbare omheining.

Het dubbelstaafmat hekwerk is leverbaar met ronde of met vierkante palen. De hekwerken zijn thermisch verzinkt volgens de ISO norm en kunnen optioneel voorzien worden van aangestort beton of overklimbeveiliging. De klant staat immers centraal. Een stevig en strak staaltje hekwerk helpt ongenodigde gasten van uw privé- of bedrijfsterrein te weren.


Geef indringers geen kans en laat ons bijdragen aan de beveiliging van uw terrein. Vanwege groei is de naastgelegen vrijgekomen bedrijfsunit De Huufkes 32A erbij gehuurd! Vind de beste selectie sterk hekwerk fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit sterk hekwerk voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Sterk (Sier) hekwerk En Garagedeuren op de Hoogeind in Leerdam. Niet alleen voor levering en montage maar ook voor onderhoud en reparatie van garagedeuren. Na het plaatsen van de verschillende producten is voor Sterk Vof het project nog niet afgesloten. GWW en machineverhuur op het gebied van grondwerken, wegen- en waterbouw.


Binnen deze GWW-sector zijn wij gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van grond-, wegen- en waterbouwkundige werken, zowel in hoofd- als in onderaanneming, én in verhuur van grondverzetmaterieel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.