dinsdag 24 december 2019

Zevenkampse ring zwemmen

Op zoek naar een leuk Ring? Shop jouw favoriet nu bij My Jewellery. Bekijk ons uitgebreide Ring assortiment. Specialistisch advies nodig? Koop je Ring nu bij Lucardi.


Gratis verzending vanaf €399! Naast zwemmen in ons moderne zwembad met Splash Area kun je bij ons sporten in de sporthal of spiegelzaal. Of gebruik maken van wellnessfaciliteiten als zonnebanken en Turks stoombad. En tot slot kun je voor een versnapering terecht in onze Brasserie “de Ring ”. Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt.


Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen! Wij werken conform de Gedragscode. Onbeperkt zwemmen Zwemmen met reuma Kinderfeestjes. Zevenkampse Ring , altijd een belevenis! Waterpret is voor iedereen, van jong tot oud.


Houd het familiegevoel vast en maak tijd voor elkaar. Kom eens gezellig met het hele gezin of opa en oma. Je kunt hier de lesscores bekijken die tijdens het leszwemmen zijn behaal je inschrijven op wachtlijsten voor leszwemmen, abonnementen verlengen en diverse aankopen doen.


Een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen van jong tot oud is er veel. Wil je zelfstandig aan je conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water? Banenzwemmen is dan ideaal.


Tijdens het banenzwemmen bepaal je zelf je begin- en eindtijd. Ook het aantal banen of je zwemtempo kies je zelf. Bepaal je graag zelf hoe intensief je sport? Of ben je toe aan regelmatige ontspanning? Kies uit producten vanaf € 470.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Ontdek onze ringen en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag!


De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan. Onze accommodatie is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid. Bij jullie zwemmen de kinderen ook goed en zijn ze niet aan het klieren. Voor degenen die dus uit Ommoord of de Alexanderpolder komen wordt dat omrijden.


Zwembroek, badpak of bikini aan? Neem een aanloop en plons zo het water in. Heerlijk, een paar uurtjes duiken, spelen, drijven, baantjes trekken en van de glijbaan!


Het gezellige buitenbad is rolstoeltoegankelijk en beschikt over de nodige faciliteiten. Er is een kleine horecagelegenheid om na het zwemmen iets lekkers te halen. Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk.


Wanneer kinderen goed kunnen zwemmen , is dat een zorg minder. Leer je kind daarom zwemmen volgens het zwem-ABC. Met het complete zwem-ABC diploma op zak kunnen kinderen veilig en zelfstandig in, om en op het water spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.