maandag 23 december 2019

Veranda serre

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Groot aanbod verandaverlichting hier!


Verandaverlichting voor de laagste prijs. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

Met een aluminium serre krijg je een prachtige verbinding tussen huis en tuin. Het lichte en sterke materiaal voor de deuren en kozijnen past perfect bij een moderne woning. En u hoeft niet bang te zijn voor het lichtverlies van een plat dak, want met een serre haalt u rondom én boven u het daglicht naar binnen. Of het nu koud is buiten of juist warm, lente, zomer, herfst of winter, in onze serres is het altijd goed toeven.


Al onze serres hebben een constructie van duurzaam aluminium. Een veranda hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda.


Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen.

Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland. Vrijblijvend advies op locatie! Direct gratis serre -offertes vergelijken. Bij Slimster kom je in contact met maximaal specialisten die in jouw regio actief zijn en bij jouw opdracht aansluiten. Serre -offertes vergelijken?


Je vergelijkt de bedrijven en kiest het beste bedrijf dat goed en voordelig je nieuwe serre kan plaatsen. Kijk rustig rond op deze site voor een eerste kennismaking met Mooieverandas. Maar wilt u echt een veranda kiezen die past bij uw smaak en uw woning, kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u de grootste veranda -collectie van Europa, met vele tientallen veranda ’s op ware grootte! Een aluminium veranda wordt ook wel een terrasoverkapping, overdekt terras of soms afdak genoem in alle gevallen kunnen wij u verder helpen.


Het liefst zit u het hele jaar in uw tuin en dat kan met een veranda. Waar een serre een aanvulling op uw huis is, is een veranda een verlengstuk van uw tuin. Met een veranda haalt u een stukje van uw woning naar buiten. Zo weten we zeker dat de veranda aansluit op al. Naast het brede assortiment veranda ’s en tuinkamers, heeft Verasol ook een uitgebreid aanbod opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten.


De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis. Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat.


Van een op maat gemaakt ontwerp tot de daadwerkelijke realisering aan uw nieuwe of bestaande woning. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Greenline, Profiline en de Highline veranda. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment.


Uiteraard worden al onze serre zonwering perfect geplaatst door ons. De aluminium veranda is onder andere een geschikte variant voor de moderne tuin. Het speciale ontwerp van de Greenline veranda ’s is milieuvriendelijk geproduceerd door minder materiaalgebruik en toch kwalitatief sterk gebouwd.


De overkappingen zijn in standaard uitvoeringen leverbaar en worden als bouwpakket aan huis. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde.


Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe serre en de aanpassing van onze begane grond met vloerverwarming en betonvloer. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de materialen en de kennis en vakmanschap van de mannen op de werkvloer. Daarnaast heel prettig in de omgang en meedenkend in voorkomende probleempjes en advisering.


Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op elke terrasoverkapping. Bestel uw terrasoverkapping als bouwpakket of laat de montage verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.