maandag 9 december 2019

Uv insectenlamp

Insecten worden aangetrokken door het ultra-violet licht van de Cri cri insectenverdelger. Wij reageren binnen uur. Bekijk ons assortiment online! Effectieve vliegenbestrijding in de stal met onze elektrische vliegenlampen. Op zoek naar een professionele elektrische vliegenvanger voor in de stal?


Onderhoud van de insectenlamp.

Bestel vertrouwd en voordelig online! Een insectenlamp werkt effectief en eenvoudig door middel van UV licht. Daarna komen ze in een hoogspanningsrooster of een val terecht.


Zo heb je de keuze uit een muggenlamp, vliegenlamp of een insectenlamp die geschikt is voor elk soort vliegend ongedierte. Blaupunkt insectenlampen Ongediertebestrijding Insectenlamp - Blaupunkt (LE USB, 5W, m²) Kabelshop. Kies dan voor deze effectieve insectenlamp van Blaupunkt.


Hoe meer UV -A een elektrische insectenlamp uitstraalt, hoe meer vliegende insecten de lamp vangt: juist maar ook niet juist. Door het aanbrengen van reflectoren achter in het wandmodel elektrische insectenlamp wordt de hoeveelheid UV -A in de ruimte verhoogd.

Vliegenlampen trekken insecten aan door middel van UV -licht. Insecten vinden dit licht aantrekkelijk omdat het ze doet denken aan daglicht. Een UV -lamp is zodoende een essentieel deel van de vliegenlamp.


Om de werking te garanderen is het beter de lamp na verloop van tijd te vervangen. Zo hebben we voor alle lampen die werken met UV -licht en elektrische roosters reserve UV lampen in ons assortiment. De speciale UV lamp in de insectenlamp zorgt ervoor dat de verschillende soorten vliegende insecten worden aangetrokken tot de insectenlamp. Als ze dicht genoeg in de buurt komen, dan zal het spanningsrooster ervoor zorgen dat de insecten snel en pijnloos gedood worden.


Eerst aantrekken met UV licht. De insectenlamp straalt UV licht uit en zoals we weten trekt dat insecten aan. Vooral LED verlichting lijkt extra aantrekkelijk te zijn voor allerlei beestjes, omdat die gevoelig zijn voor de golflengte van UV -A licht. De lamp van Aldi zou zelfs insecten tot op een afstand van meter nog kunnen aantrekken. De meeste producenten van insectenlampen raden aan om de F8T5BL UV -lampen iedere maanden te vervangen, dus eens per jaar.


Ikzelf vervang de TL-buizen iedere jaar en ervaar geen effectiviteitsafname. De blauw-paarse insectenlamp straalt ultraviolet licht uit en dit trekt de insecten aan, meer nog dan gewoon licht dat bijvoorbeeld motten aantrekt. Het UV licht van de insectenlamp trekt vrijwel alle insecten aan, hoe meer UV stralen, hoe beter.


Om de insectenlamp is een metalen netwerk bevestigd waarop spanning staat. Diverse elektrische vliegenvangers. Bestrijd vliegen veilig zonder gif.

Eenvoudig online te bestellen. Voorkom vliegen, bestrijd maden. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Geurloos, geruisloos en veilig eenvoudig te reinigen. Voor 23:bestel Morgen thuis.


Van muggen en wespen tot vliegen en motten. Insectlampen voorkomen overlast van vliegende insecten. Deze lampen, ook wel vliegenlampen genoem maken gebruik van veilig UV -licht.


Hier komen vliegende insecten op af. Eenmaal in het armatuur gevlogen worden de insecten uitgeschakelde door een schok of kleefstrip. Test de uv -a sterkte met onze uv -a tester. Alle insectenlampen , insectenvangers van i-trap zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk zelf te onderhouden.


Op onderhoudskosten kan daardoor aanzienlijk bespaart worden. Zie hier ons assortiment professionele vliegenlampen. De insecten worden door ultraviolet licht aangetrokken en vervolgens gedood door hoogspanning, of gevangen op een kleverige lijmplaat (glueboard). De uv-insectenlamp straalt voor vliegende insecten aantrekkelijk licht met een bepaalde golflengte uit. Werking van een insectenlamp In een insectenlamp zit een uv -lamp, waardoor vliegen worden aangetrokken en vervolgens gedood worden door hoogspanning.


Dit licht is vergelijkbaar met het licht van de zon en heeft een natuurlijke aantrekkingskracht door de warmte die het uitstraalt. De lamp trekt insecten aan en elektrocuteert ze zodra de beesten het rooster raken. UV insectenlamp - Dankzij deze insectenvanger kun jij op een veilige en schone manier insecten bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.