woensdag 25 december 2019

Zwembad den haag waterthor

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Creƫer buiten ook een thuisgevoel! In zwembad de Waterthor kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Zwempas voor zwemmers van jaar en ouder.


Op vrijdag december is zwembad de Waterthor gesloten in verband met een studiedag. Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden. De Sport-info-lijn geeft u ook informatie over sport(en) in Den Haag. Zwembad de Waterthor waardeert uw mening. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website?


Naast het wedstrijdba heeft de Waterthor ook een peuterbad en een instructiebad.

En het zwembad is grotendeels gedurende het jaar open. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar ook verschillende activiteiten. Zie de website voor exacte tijden. Daarnaast is het zwembad ook gericht op aparte groepen voor zwemles,.


Bekijk hier de openingstijden van de gemeentelijke zwembaden in Den Haag. Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen. Ook wordt er zwemles gegeven.


Vrij zwemmen is voor iedereen. Gezellig zwemmen met familie, vrienden of vriendinnen in een zwembad in Den Haag. Ga samen spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef een leuke tijd. In de gemeentelijke zwembaden in Den Haag kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of kiezen voor een zwemactiviteit zoals aquajoggen, aquarobic of zwangerschapszwemmen.


Lees alles over de zwembaden , zwemlessen, tarieven en de zwemapp. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bij zwembad de Waterthor in Den Haag kan je elke zaterdag meedoen met ouder- en kindzwemmen. Het water is dan extra verwarmd en tijdens deze lessen doe je samen met je baby of peuter leuke oefeningen in het water.


Kom zwemmen in Den Haag bij zwemvereniging CWP. Zwemles in groepen of prive, waterpolo en zwemles voor ouderen door heel Den Haag. Onze opgeleide instructeurs helpen.


In het zwembad worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd.

Wat dacht je van een les aquajoggen, aquarobic of ouderkindzwemmen? De Waterthor in Den Haag leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.