donderdag 12 december 2019

Screenprotector laten plaatsen

Met een screenprotector van GSMpunt. Glazen bescherming voor uw Motorola Moto GPower. Zoek naar screen protector op de nieuwe KensaQ. Alle screenprotectors vind je op beslist.


Bestel snel jouw screenprotectors. Met de service van Amac is dit verleden tijd!

Kom snel langs in één van onze Amac Stores. Het plaatsen van beschermglas of beschermfolie kan een uitdaging zijn. Heb jij een screenprotector gekocht en heb je hulp nodig bij het plaatsen ? Op deze pagina laten we zien hoe je een screenprotector plakt, geven we je een aantal handige tips en leggen we uit wanneer en hoe je een screenprotector weer moet verwijderen.


Mediamarkt helpt je uit de nood met een screenprotector op maat van jouw toestel! Bezoek één van onze winkels en laat je screenprotector professioneel plaatsen door onze getrainde medewerkers in onze Solutions Corner. STAP 3: Positioneren en plaatsen Positioneer vervolgens de screenprotector op het midden van uw beeldscherm. U kunt hierbij het beste de uitsparingen voor bijvoorbeeld de luidspreker, of de home-button, als referentiepunt gebruiken.


Als u ervan overtuigd bent dat de screenprotector goed gecentreerd is, laat u deze langzaam zakken op uw beeldscherm.

Aanbrengen screenprotector – instructies. Telefoonglaasje heeft verschillende type screenprotectors, de manier van de screenprotector plaatsen kan per type screenprotector verschillen. Kijk altijd op de achterkant van de verpakking, hier staat in een aantal stappen uitgelegd hoe je de screenprotector het beste kunt aanbrengen. Een glazen screenprotector werkt namelijk als een extra laag glas over je scherm die de eerste klappen opvangt.


Meestal red je hierdoor je scherm, maar garanties zijn er natuurlijk niet. Neem de screenprotector in de hand en haal voorzichtig en traag het laagje weg. Wanneer er al een stukje weg is, plak je voorzichtig de screenprotector op de juiste plaats in de hoek.


Zorg er voor dat de screenprotector correct gepositioneerd is, zodat knoppen, speakers of camera’s geen last hebben van het beschermend laagje. Bekijk ons grote assortiment screenprotectors van vele merken. In deze video laten we je zien hoe je gemakkelijk een glazen screenprotector kunt plaatsen.


Screenprotector verwijderen, kan dat? Wil je de screenprotector verwijderen, dan lukt dat vrijwel altijd zonder lijmresten achter te laten. De meeste screenprotectors komen schoon van het scherm. Sommige exemplaren kun je afspoelen onder de kraan en daarna nogmaals gebruiken.


Het resultaat wordt daardoor wel ietsje minder. Dan zullen wij zonder moeite uw klacht laten onderzoeken. Dit scherm kostte maarliefst 32- om te laten vervangen Ondanks deze.


Deze screenprotector (ook getoond als filmpje in de winkel ) moet de impact.

Breng een screenprotector aan in de badkamer, na het douchen. U kunt de douche ook laten lopen tijdens het aanbrengen , maar dit is aan u. Het komt je screenprotector namelijk niet ten goede. Gebruik inkepingen in de screenprotector (bijvoorbeeld van een speaker of een home button) om de screenprotector uit te lijnen. Tip 6: Vegen, niet laten vallen Begin gemaakt met het plaatsen van de screenprotector ? Heb je het gevoel dat hij goed is uitgelijnd?


Wip uw glazen screenprotector aan een hoekje voorzichtig een beetje omhoog (bijvoorbeeld met uw nagel of iets anders scherps). Raak de onderkant van de glazen screenprotector niet aan! Maak de screenprotector aan de boven of onderkant van het apparaat volledig los. Pas hierbij op dat u de screenprotector niet te veel buigt want dan breekt het glas!


Zojuist ook een screenprotector laten aanbrengen in de Apple Store in Den Haag maar ook daar laat de screenprotector los aan de randen. Een dunne plastic screenprotector kun je gemakkelijk op maat knippen of snijden, bij voorkeur met een papiersnijder. Houd de screenprotector stevig vast en snijd er direct genoeg af. Daarom is het zeer verstandig om te investeren in een screenprotector.


Investeren in een screenprotector werpt zeker zijn vruchten af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.