donderdag 12 december 2019

Vierkant zwembad intex

Bekijk specs én de beste prijzen voor Intex zwembaden op Vergelijk. Bestel nu gemakkelijk jouw nieuwe Intex zwembad. Meer geluksmomentjes buiten!


Alle opbouwzwembaden van Intex , Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan.

Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Intex beschermingstegels voor het zwembad Deze speciale foam-tegels beschermen de onderkant van je zwembad , spa of jacuzzi.


De tegels zijn één centimeter dik en zijn eenvoudig als puzzelstukken aan elkaar te koppelen, zodat je zelf de lengte en breedte van het oppervlak kunt bepalen. Dit superleuke zwembad van Intex is eenvoudig op te zetten, zodat je snel kunt genieten van het koele water. Het bad is voorzien… Meer.


Een vierkant zwembad van Intex is top als familiezwembad! Deze ruime zwembaden met vierkante vorm zorgen ervoor dat de oppervlakte van je tuin optimaal gebruikt worden en bieden urenlang speelplezier en eindeloze relaxmomenten in de zomer.

Met dit babyzwembadje worden warme zomerdagen een feest! Uw kindje kan in dit badje lekker afkoelen en zich uren vermaken. Afmeting van 1x 1x cm. In dit ruime zwembad kan uw kind urenlang spelen.


Intex is al jarenlang wereldwijd de marktleider op het gebied van opzetzwembaden. De meeste mensen kennen Intex van het blauwe, rechthoekige opzetzwembad. In totaal zijn er verschillende modellen van het Intex opzetzwembad. Denk aan de kindvriendelijke Easy Set, de populaire Metal Frame en de luxe Prism Frame.


Prism frame vierkant zwembad In deze categorie vindt u al onze goedkope ronde zwembaden van merken zoals Intex , Bestway en Mountfield. Ontwikkeld voor ultiem gebruiksgemak, een uiterst snelle installatie en dat voor een lage prijs. De hoeken van een Metal Frame rechthoekig zwembad zijn voorzien van beschermende en kindvriendelijke hoeken. Hierdoor heb je het voordeel van de praktische vorm, maar is iedereen ook beschermt tegen eventuele gevaarlijke randen. Alle kids kunnen zonder risico gebruik maken van deze zwembad modellen.


Bestel uw Intex PureSpa accessoires makkelijk en snel bij zwembad direct. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Intex Zwembaden uit voorraad leverbaar bij de Wit.


Gratis verzending va € 7-.

Vierkant bubbelbad van Intex is ontspannen in uw eigen tuin. Met een vierkant bubbelbad kunt u de ruimte in uw tuin heel efficiënt gebruiken. U kunt ontspannen wanneer u dat wilt. Heeft u een zware werkdag gehad?


Even al de stress weg en lekker genieten in uw eigen vierkante bubbelbad! Zet de intex zwembaden op een zachte ondergrond neer zoals het gazon of gebruik de speciale beschermtegels van Intex. Zorg er tevens voor dat het zwembad dagelijks wordt afgedekt met een speciaal afdekzeil Intex. Dat voorkomt dat je vaak het water moet verversen. Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin.


Ruim assortiment Intex zwembad. Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen. De buitenste lagen zijn gemaakt van flexibel PVC, terwijl de middelste laag gemaakt is van versterkt polyester.


Hierdoor is het zwembad zeer schokbestendig en bent u gegarandeerd van jarenlang zwemplezier. Bij het zoeken naar een eigen zwembad , valt de keuze dikwijls op een rechthoekig zwembad. Doordat grote krachten inwerken op de hoeken van een rechthoekig zwembad , is het wat moeilijker om dit type zwembad zelf te bouwen. Dé oplossing is dan een houten zwembad met stalen verstevigingen, die tegen de druk bestand zijn. Deze nieuwe Prism frame pool lijn is uniek omdat deze vierkant is.


Dit zorgt voor veel meer zwemruimte voor een betaalbare prijs. Bestel online bij De Boer Drachten! Intex Prism Frame Pool vierkant 488x488x1cm. Intex Plezier, de online zwembadshop voor alle Intex producten Bij ons draait alles om kwaliteit, waarde en familie.


Onze betaalbare producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken. We maken deel uit van een werldwijde familie met meer dan jaar geschiedenis en ervaring op de teller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.