zondag 29 december 2019

Stelconplaat haak

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Voor het hijsen en transporteren van betonnen stelconbetonplaten. Met stelconplaathaken is het mogelijk om stelcon betonplaten te hijsen of transporteren. KWINT biedt twee soorten aan: haken of sleutels.


Beide zijn even veilig en effectief om snel stelcon betonplaten te verplaatsen. De plaathaken en plaatsleutels worden per paar gelever eventueel met bijbehorende ketting. Warmgewalste en aan de binnenzijde geprofileerde hoeklijn voorzien van ankers.


Onomstotelijke hechting aan het beton. Vlakke overgang naar het beton, dus geen stootrand. De hoeklijn met de langste levensduur!


Wij leveren verschillende producten, zoals tijdelijke en permanente verharding, voor bedrijfsterreinen en andere doeleinden. Staat uw product er niet tussen, of heeft u vragen of advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.


Complete 2-sprong-set met stelcon haken ,topschalm en. Stelconplaathaken en plaatsleutels zijn ideaal om stelcon betonplaten snel en op veilige manier te hijsen of te transporteren. Wij bieden stelconplaten aan voor zeer scherpe prijzen. In de stelconplaat zit een hijvoorzieningen waar de haken in vallen. U draait de haken een kwartslag en tilt.


Image may contain: shoes and outdoor. Hoge kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar. DELTALOCK haak voor Stelcon industrieplaat. Bekijk het nu allemaal bij DELTA Hijswerktuigen!


Vraag naar onze scherpe prijzen. Vind stelconplaten gebruikt op Marktplaats. Ben je op zoek naar Deltalock Stelconplaathaak 8-Ton? Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bestel online bij De Boer Drachten! Geschikt voor betonnen stelconplaten waarin uitsparingen. Al jarenlang levert De Keij diverse soorten Stelconplaat. Voor de gemiddelde klant volstaat een standaard Stelconplaat , zonder constructieve wapening. Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C– zijn deze platen berekend op aslasten tot ton.


De haken van deze hijsketting zullen in de stelconplaat klemmen, zodra er begonnen wordt met hijsen. De haken en sleutels worden per paar geleverd inclustief een geldig testcertificaat. Kettingtweesprong voor stelconplaten.


Topschalm, verbindingsschalm, ketting, verbindingsschalm, harpsluiting moerbout, stelconhaken. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Het grootste assortiment industrieplaten agrarische betonplaten tot gekleurde antislip betonplaten. Betonplaten van hoogwaardige betonkwaliteit.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.