dinsdag 17 december 2019

Zwembad op maat

Vergelijk nú warmtepompen online. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Met een zwembad op maat kies je voor een uniek en gepersonaliseerd zwembad.


Ontdek de mooiste zwembaden ! Zwemles op maat is een prachtig zwembad in het centrum van Alkmaar.

Wij geven exclusieve zwemlessen en aquasporten. Kleinschalig, persoonlijk en alle zwemlessen. Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service. Zwembad liner op maat bestellen? ZWEMBADEN Geniet van de luxe van uw eigen echte zwembad Wist u dat u een op maat gemaakt, UV bestendig HDPE zwembad voor een scherpere prijs dan veel bouwkundige zwembaden kunt bezitten?


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Betonnen zwembaden worden op locatie en volledig op maat gemaakt. Je hebt daardoor volledige keuzevrijheid bij het ontwerp.

Wanneer een zomerafdekking eigenlijk net te klein is voor het zwembad of bepaalde delen van het zwembad blijven onbedekt door de unieke vorm van het zwembad , dan vallen al deze voordelen weg. Is er geen zomerafdekking beschikbaar in de juiste vorm en maat voor jouw zwembad ? Als uw zwembad destijds ook geleverd is als een soort van bouwpakket (meestal bestaan die uit een staalwand of een houten constructie) dan is de kans groot dat uw zwembad een kant- en klare liner heeft die destijds volgens de afmetingen van uw bad op maat is gemaakt in de fabriek. Alle decors zijn mogelijk. Ben je dus eveneens op zoek naar een kwalitatieve afdekking voor het zwembad in je tuin? Zoek dan niet verder en bestel vandaag nog een zwembadafdekking op maat van je wensen hier bij Dekzeilenshop.


Daarnaast bieden wij u van A tot Z de volledige oplossing voor uw zwembad op maat. Pool Services plaatst ook HDPE zwembaden op maat. Vervaardigd uit kunststof plaatmateriaal van mm dikte worden deze zwembaden door de fabrikant gelast tot een kant en klare kuip, ook wel monoblok zwembad genoemd. Er zijn in principe winterafdekkingen beschikbaar voor zwembaden die een standaard afmeting hebben, maar lang niet ieder zwembad heeft een standaard afmeting. Toch is het wel belangrijk dat de winterafdekking perfect is afgestemd op jouw zwembad.


Wie op zoek is naar het beste winterzeil, neemt deze deluxe variant. De opspanning gebeurt met luxe spanveren welke geen rek verliezen en niet worden aangetast door weersinvloeden (zoals bij elastiek). Daarnaast kunt u deze spanveren nog extra aantrekken om het winterzeil zo strak mogelijk over het zwembad af te spannen. De Waterair- zwembaden kunnen worden gemaakt op maat van uw wensen: maak een afspraak zodat we samen kunnen bouwen aan zwembad op maat van uw wensen,.


Een bouwkundig zwembad geeft u oneindig veel mogelijkheden.

Het is een betonnen zwembad , maar u bent niet gebonden aan een bepaalde maatvoering. Het folie kan op elke manier gelast worden en u bepaalt zelf welke diepte, vorm en afmeting het zwembad krijgt en hoe luxe uw bouwkundige zwembad wordt. Een zwembad op maat is voor ons meer dan zomaar een kuip die met water gevuld is. Het complete beeld moet kloppen en alles – de woning, de zwembad en het randgebeuren – moet een mooi geheel vormen. Wij stellen alles in het werk om van uw zwembad op maat en alles wat daarbij komt kijken een echte surplus te maken.


Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen.


Afdekzeil zwembad op maat Onze noppenfolies kunnen volledig op maat van uw zwembad worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.