donderdag 19 december 2019

Prijs betonvloer

Zoek naar kosten beton storten op de nieuwe KensaQ. Betonvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en passen perfect bij elke interieurstijl. Op deze site kom je alles te weten over de prijs , mogelijkheden en belangrijke weetjes over betonvloeren. Een betonvloer kan op verschillende manieren opgebouwd worden. Wens je een betonvloer in een bepaalde kleur, dan zal de prijs duurder uitdraaien.


Als je een (gepolierde) betonvloer wil voor je terras of oprit, dan wordt deze aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld zoals regen en vorst.

Prijs betonvloer per vierkante meter. Betonnen vloeren ogen modern, zijn erg stevig en vragen maar weinig onderhoud. Daarom zijn ze een populaire vloerbedekking.


In dit artikel ontdek je de prijzen per vierkante meter van de verschillende soorten betonvloeren en de factoren die de kosten bepalen. Dit prijsverschil wordt niet alleen bepaald door de gekozen dikte en afwerking maar ook door de beschikbare ruimte. Grote oppervlakken halen de gemiddelde prijs flink naar beneden. Nieuwe betonvloer storten Vooral als je graag vloerverwarming wilt aanleggen is vloerisolatie echt een must.


Vaak ligt er in een (groot) deel van de woning al een betonvloer.

Helaas is die dus niet geïsoleerd en ook niet vlak. Het andere deel is dan van hout. De prijs is daarbij sterk afhankelijk van de oppervlakte, afwerking en structuur van de kamer.


Extra kosten krijg je wanneer niveauverschillen gecreëerd moeten worden, door af te wijken van de standaard kleuren of het toevoegen van een beschermlaag. Een exacte prijs op maat voor een gepolierde betonvloer kan je aanvragen via de offertepagina. Er zijn verschillende invloeden die de prijs van een betonvloer per vierkante meter bepalen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de grootte van de ruimte waarin er een betonvloer moet worden geplaatst.


Hoe groter de totale oppervlakte, des te lager de kostprijs per vierkante meter komt te liggen. Tegen meerprijs kunnen wij uw betonvloer ook monoliet afwerken (“vlinderen”). Hierdoor krijgt u vloer een mooie strakke en gladde look.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Korting op de betonvloer prijs. Coatingvloer past een korting toe op de betonvloer prijs als het gaat om projecten die een toenemende omvang hebben. De toenemende omvang zorgt voor een toenemende korting op de betonvloer prijs. Overigens is het niet zo dat alleen de grootste projecten hier voordeel van hebben.


De kostprijs van een betonvloer aan laten brengen binnen of buiten is afhankelijk van het soort beton wat u wenst. Zo kan u kiezen voor beton met een grove grindkorrel of een betonvloer met een fijne grindkorrel. De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2.

De betonvloer prijs verschilt per situatie. Gemiddeld kost een betonvloer tussen de € 5- en € 15- per vierkante meter. Daarbij geldt dat de kosten van een betonvloer per woning, bedrijfspand of garage verschillen.


Daarnaast vallen de kosten bij een groter oppervlak meestal lager uit dan bij een kleinere ruimte. Een gepolierde betonvloer is erg populair. Ze zijn namelijk makkelijk in onderhou hebben een moderne uitstraling en gaan lang mee. Dat maakt het de prijs meer dan waard.


Als je gaat voor een gepolierde betonvloer dan start de prijs vanaf euro per vierkante meter. Om scheuren te voorkomen is het belangrijk om de vloer door een ervaren vakman te laten aanbrengen en afwerken. Een vakman met jarenlange ervaring weet precies wat er nodig is om deze dunne betonvloer te plaatsen.


Voordelen aanbrengen betonvloer. Dit komt vooral door het feit dat de vloer naadloos is. Ook is het storten van een betonvloer positief wanneer je een hygiënische vloer wilt: vuilresten blijven amper liggen en bacteriën krijgen geen.


De prijs van een betonvloer varieert naargelang de moeilijkheidsgraad van de plaatsing, de locatie, de dikte en het gewenste kleur. Hiervoor zullen wij u dan ook een offerte opmaken. Betaal een correct bedrag en raadpleeg onze richtprijzen in de rubriek fundering en beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.