maandag 16 december 2019

Stroomdraad paaltjes

Snel uit voorraad geleverd. Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders. Het complete assortiment veilige en betrouwbare schrikdraadnetten. Al deze weidepalen van staal en kunststof zijn van het topmerk Gallagher.


Op al deze weide schrikdraad paaltjes zit jaar garantie. Bent u op zoek naar schrikdraad palen? Bekijk alle palen voor het afrasteren van uw weide en bestel veilig online bij Macrovet, de afrastering specialist.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Speciaal voor de vijverranden is hiervoor een aantal steunen of paaltjes beschikbaar voor montage van de draden.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voor zowel de plus als de min draad. In het onderdeel randafwerking komen we hier op terug.


Voor de verschillende soorten randen rond uw vijver zijn ook hierop afgestemde montagemogelijkheden voor het schrikdraad. Zonder palen wordt het bouwen van een omheining lastig. Bij Welkoop vind je verschillende houten tuinpalen, maar ook palen voor schrikdraad.


Voor de afrastering heeft u verder nog paaltjes , draad en isolatoren nodig. Deze kunt u zelf kiezen uit ons assortiment. Meer mogelijke hondenomheiningen. Een afrastering voor een hond aanleggen, kan natuurlijk niet alleen maar met een starterkit.


U kunt er ook voor kiezen om zelf een schrikdraadapparaat voor honden aan te schaffen. Bij veerstalen palen heb vaak alleen een topisolator, of krul welke als isolator werkt. We hebben ook losse isolatoren voor aan deze palen, je zou dus met deze extra isolatoren meer rijen stroomdraad boven elkaar kunnen verwerken.


In uw browser worden cookies geblokkeerd. Hierdoor werken mogelijk enkele functies niet. Sta cookies toe, om een foutvrije werking van de website te waarborgen.


Op veel agrarische bedrijven zult u de glad afgewerkte blauwe paaltjes tegen komen. Sinds jaar en dag worden deze handige en degelijke palen gebruikt om de koeien op het grasland te beweiden. Door de ranke vorm kunt u in een greep tegelijk meenemen wanneer u uw weide gaat afrasteren.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Draad zetten is overigens boerenjargon voor paaltjes in de grond drukken en er stroomdraad langs spannen. Vroeger zal men daarbij een voorhamer gebruikt hebben, maar tegenwoordig zijn er handiger hulpmiddelen. Wij gebruiken een verreiker of een ‘verarmer’, zoals mijn man het noemt, want het ding is vaak kapot en reparatie is kostbaar.


Wij hebben rondom de bak waar de paarden ook lopen, zwarte banden, met daarvoor boven en onder een klein, dun stroom draadje dat ze er niet op gaan hangen. Erg stevig, kan niet schuren als het paard vast komt. Dit loopt dan in het land over naar dikke witte stroomdraden met paaltjes om de ongeveer meter. Wij verkopen verschillende soorten geleiders, namelijk schrikdraa schrikkoor schriklint, hippo long life, netten. Wilt u de reigers bij uw vijver weren?


Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen. In het algemeen wordt hierbij uitgegaan van een weerstand van 5Ohm, dit is hetzelfde als de weerstand die ontstaat wanneer het dier in aanraking komt met het stroomdraad. Schrikdraad - een elektrische afrastering.


Bovendien is het een stuk voordeliger dan. Gallagher is wereldwijd marktleider in elektrische afrastering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.