vrijdag 13 december 2019

Lounge tafel steigerhout

Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Bestel lounge tafels online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt!

Tafel van steigerhout , bouwtekening voor laag model. Gratis bouwtekeningen voor een tafel van steigerplanken. Laag model tuintafel of salontafel, gemakkelijk doe het zelf project , steigerhout bouwtekening. Lounge bank oud steigerhout schuine rugleuning.


U kunt de bank ook laten behandelen met een wash. Tuinstoel steigerhout met. Door de tafel in de hoek en de armleuningen is de zittingmaat circa 100cm minder dan de buitenmaat.


De voorzijde kunnen we open of dicht maken.

De tafel in de hoek is net zo hoog als de armleuningen en dat is 65cm hoog. Verder heeft de tafel een bovenblad van 80x80cm. Een design lounge - tafel van steigerhout , Douglas of Siberisch lariks. Wij hebben in deze serie ook een lounge -stoel en een lounge -bank, een mooie tuinset.


Direct online samenstellen en bestellen. De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits. Het hout is gebruikt steigerhout en heeft daardoor een echt eigen uitstraling. We bieden de tafel in diverse afmetingen aan, startende van (L) x (B) x (H) cm. Het is echter mogelijk om de lounge tafel in geheel andere maten te laten maken.


Deze mooie lounge tafel is bijzonder door het gebruik van verzinkt staal. Het frame gaat hierdoor erg lang mee en vormt de stabiele basis van de tafel. Het staal zorgt ook voor een geheel eigen stijl dat afwijkt van reguliere steigerhouten tafels.


Het tafelblad is zorgvuldig afgewerkt en gemaakt van gebruikt steigerhout. Steigerhouten kolom Carré lounge tafel 78x78cm. Hekeltje is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade (aan bijvoorbeeld houten of parketvloer).


Wij maken verschillende modellen banken voor in uw tuin of terras.

Van een steigerhouten bank met of zonder rugleuning, tot een lounge of hoekbank. Alle steigerhouten banken zijn in iedere maat leverbaar. Staat je gewenste afmeting of afwerking er niet bij? Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfraaien van uw huis met Tafels.


Ruim assortiment online bestellen! Gedroogd steigerhout : Je moet altijd een steigerhouten loungeset maken van gedroogd steigerhout. Het drogen van steigerhout kan tussen de tot weken duren.


De lucht kan er dan doorheen blazen en de planken kunnen dan drogen. Tafel 60xbank zit gedeelte 180xset kan ook in and. De kleur kan ook zijn grey- of blackwash. Wilt u liever oud of nieuw steigerhout dan is dit ook mogelijk (op aanvraag). Het meubel wordt in elementen bezorgt om het makkelijk op zijn plek te kunnen plaatsen.


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel , tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Complete set voor een scherpe prijs. Houten onderkant (dus geen dopjes of stelvoetjes).


Handig met die onderplank voor de tijdschriften bijvoorbeeld. De standaard afmeting is 120x60x40cm maar hij is in veel maten te bestellen. In de afmeting 50x50cm of 60x60cm heten ze Suzannetjes.


Doehetzelf pakket steigerhout lounge tafel basic. Een doe-het-zelf pakket voor een steigerhouten tafel model basic. Geniet van uw tuin of veranda op onze luxe en comfortabele lounge.


Onze steigerhouten loungesets kunt u helemaal aanpassen aan uw eigen wensen en smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.