maandag 16 december 2019

Stalen regenpijp

Dakgoten: Mastgoten en Bakgoten. Weerbestendige Ubbink bakgoten. Ontdek het Ubbink assortiment! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Stalen regenpijp rond 80mm.


Deze stalen regenpijpen zijn verkrijgbaar in rond Ø80mm en Ø100mm.

Tevens op aanvraag leverbaar in rond Ø70mm, vierkant 80x80mm en 100x100mm. Waarom stalen regenpijpen gebruiken? Uw stalen regenpijp koopt u voor een scherpe prijs bij WitWay. Profiteer van onze professionele service en ontvang de stalen regenpijp een werkdag na de bestelling al in huis. Het bestellen van een stalen regenpijp of ondereind in RAL kleuren doe je zonder twijfel bij RegenpijpShop.


Maak een keuze uit de verschillende uitvoeringen en maak de keuze die het best jou past. De buis is gemaakt van staal en daarna in een zinkbad gedompel waardoor hij niet zal gaan roesten. Staal verzinkte ondereind voor regenpijp is het verstevigde onderste gedeelte van de regenpijp.


Vaak worden stalen ondereinden gebruikt om de zinken regenpijpen vandalisme - proof te maken.

Door gebruik te maken van staal zijn deze regenpijpen hufterproof. Bij thermisch verzinken krijgt de stalen buis een extra laag welke roestvast is. De hemelwaterafvoerbuizen van thermisch verzinkt staal zijn verkrijgbaar in diameters van of 1mm.


Dat geldt ook voor de regenpijp. Heb je genoeg regenpijpen voor een goede hemelwaterafvoer? En heb je al eens gedacht aan een regenton in jouw tuin?


Met het opgevangen water kun je bijvoorbeeld de tuin sproeien. Kunststof dakgoten of dakgoot PVC. Ter bescherming van de afvoerbuis tegen vandalisme en het plaatsen van bv. GESIPA AccuBird tot goedkoper.


Het stalen ondereind is bedoeld voor de kwetsbare delen van een regenpijp , bijvoorbeeld op plaatsen waar fietsen kunnen worden geplaatst. Een zinken regenpijp past in de mof van het stalen ondereind. Heeft u een verzinkt stalen ondereind nodig voor uw regenpijp ? De voordelen van een stalen regenpijp. Plaats vandaag nog een bestelling.


Een stalen regenpijp 100mm rond kan goed tegen een stootje, doordat hij gemaakt is van extra stevig materiaal. Een stalen ondereind wordt onderaan de zinken HWA ( regenpijp ) geplaatst en voorkomt beschadiging (bv. met het plaatsen van een fiets) van de zinken HWA ( regenpijp ). Nieuw Ophalen of Verzenden.

Voor stalen ondereinden zijn er verschillende beugels. We hebben een zwaar model stalen beugel met een losse slagpen en we hebben het lichte model, de scharnierpenbeugel. Het zware model beugel bestaat uit twee losse schalen, die door middel van twee bouten met elkaar zijn verbonden.


Het is een verzinkte beugel, dus zal niet snel gaan roesten. Wat dacht u bijvoorbeeld van stalen en zinken regenpijpen? Ook bekende merken zoals Nicoll Vodalis hebben wij in onze collectie. Zo vindt u ongetwijfeld een regenpijp en andere onderdelen die aansluiten bij uw wensen en uw woning.


Bekijk direct ons complete, voordelige assortiment online! Rvs dakgoten zijn ideaal voor een moderne uitstraling. Deze roestvrij stalen goten glanzen eerst, maar gaan na een aantal jaar op zinken dakgoten lijken.


Een rvs goot of regenpijp is duurder dan andere materialen, maar heeft ook vele voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.