dinsdag 17 december 2019

Zadelkast steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ook met bijpassende tafels of een steigerhouten bank. Steigerhouten zadelkasten zijn leverbaar in diverse modellen. Wij maken ook graag een steigerhouten zadelkast naar uw wensen en maten.


Gratis bezorgd in Nederland.

Ook de indeling kan geheel naar uw wensen worden gemaakt. Bent u ook zo toe aan ruimte en een mooi ingerichte zadelkast waarbij jij gewoon lekker al jouw spullen snel kan terugvinden? Neem dan een kijkje bij onze zadelkasten. Wij hebben een ontzettend ruim assortiment waarbij elke kast in verschillende materialen leverbaar zijn. Het oog wil ook wat, deze kasten passen prima in de landelijke sfeer van paardenstallen.


Een steigerhout zadelkast. Ook kunnen we alles op maat en naar uw wensen maken, wij maken graag een prijsopgave. Heeft u andere wensen, dan kan de prijs dus zowel goedkoper als duurder uitvallen.

Zadelkast van steigerhout. Met een eigen paard heb je veel spullen. En die wil je natuurlijk wel kwijt. Ik laat je stap voor stap zien hoe je een zadelkast maakt. Met zijn hoogte van maar liefst 2cm.


Is deze zadelkast de hoogste uitvoering van onze econ-line serie. Stevige en zware kist gemaakt van steigerhout. Ideaal voor je dekjes, bandages en andere benodigdheden. Uit te breiden met wieltjes en hengsels. Formaat: hxbxd 1x 1x cm.


Maatwerk mogelijk, stel u vraag via neem contact op, onder vermelding van artikelnaam. Onze Top Line-JUMBO zadelkasten zijn echte opbergreuzen. Nadat u de dubbele deuren heeft geopen ontwaakt er zich hier een enorme opbergreus van de nieuwste generatie.


Cavalo biedt een ruime keuze aan zadelkasten. Natuurlijk geschikt voor alle soorten zadels. Het meeste zou ik dan hebben aan een steigerhouten kast, 180x72x(is diepte), met stevige zadelsteunen.


Ook prijstechnisch gezien is die dan het meest interessante.

Ik weet niet goed wat een houten kast gaat doen. Ook de achterwand van steigerhout , voor het bevestigen van zadeldragers of tuighouders. Kast heeft ventilatieroosters en slot op de deuren. Accessoires niet inbegrepen, maar kunnen wel worden bestel zie opties. Afmeting: HxBxD 180x87xcm.


Deze enkele zadelkast wordt geheel gebruiksklaar en afgemonteerd gelever inclusief alle accessoires. Zéér prijsgunstige zadelkasten van hoge kwaliteit. Standaard accessoires : – opbergplanken – zadelsteunen – hoofdstelhangers – halsterhaken – RVS stelpoten. Aanvullende optie: – RVS zwenkwielen. Ze hebben een dikte van mm, waardoor ze zeer stevig zijn!


Wilt u liever een kant en klaar meubel bestellen? Ons verse steigerhout komt rechtstreeks uit de fabriek. Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!


Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.