maandag 30 december 2019

Tuinhuisjes wijchen

Diverse Uitvoeringen Mogelijk. BOHA Realiseert al uw Wensen! Tuinhuis Geheel naar Wens Gemaakt. Meer Weten of heeft u Vragen? Neem Vrijblijvend Contact op! Altijd een Showroom in de Buurt.

Ruim jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp.


In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes , tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt.


Op zoek naar een houten gebouw voor in uw tuin? Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen.

Ruim assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen, bergingen en tuinkamers! Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. Op deze pagina vindt u onze tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes. U kunt voor maatwerk een vrijblijvende offerte opvragen.


Wij hebben onze tuinhuizen verdeeld in categorieën. Selecteer een categorie om de modellen te bekijken. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt al jarenlang houten tuinhuisjes in de regio Nijmegen, waardoor wij inmiddels goed kunnen beoordelen wat voor tuinhuisje bij u past. Alle tuinhuizen en tuinhuisjes worden door eigen monteurs vakkundig geplaatst.


De tuinhuizen worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie). Vraag geheel vrijblijvend de prijs op voor een tuinhuis of tuinhuisje met de door u gewenste afmetingen. Onze ervaring, assortiment en passie voor hout zorgen er dagelijks voor dat wij, als Houtcentrum Wijchen , voldoen aan de meest uiteenlopende vragen en oplossingen.


Wij zijn hét adres als u op zoek bent naar tuinveranda’s, tuinhuizen, vlonders, schuttingen of timmerhout! Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan, of kom naar onze. Sfeervol Buitenleven heeft allerlei soorten tuinhuizen, overkappingen, chalets, schuttingen, carports, prieëlen enz. Werken en studeren in de natuur? Bekijk meteen ons uitgebreide aanbod.


Boek uw Hotel in Wijchen online.

Bestel bergingen via beslist. In deze showroom kunt u onderandere carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen bekijken. Wilt u meer zien, kom bij ons langs. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Wijchen aan het werk met tuinhuisjes , maar ook een berging. Door de brede, afsluitbare, deuren kun je makkelijk in en uit het schuurtje komen.


Het huisje is weersbestendig en rot niet want de constructie is verstevigd met staal, de vloer is solide en alles wordt vastgezet met stevige beugels. Nou dat is nog niet zo makkelijk te regelen. Iedereen werkt in onze omgeving. En probeer maar eens in het onderwijs vrij te krijgen voor een reparatie aan je tuinhuisje.


Bovendien zorgen we dat funderingen, metselwerk, betegeling en elektra keurig worden afgewerkt. Van een tuin idee tot uitvoering. Binnen ons brede assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten hout-beton of composieten schuttingen.


Tuinhout-centrum BV is een jong en dynamisch bedrijf met toch al meer dan jaar ervaring. Je kan kiezen tussen twee soorten tuinhuizen: een grote blokhut of een wat kleiner tuinhuisje. Er zijn blokhutten met overkapping en met een veranda.


Bij een tuinhuis van hout, wordt een goede beits geadviseerd voor een langere levensduur. Eenvoudig online bestellen. Unieke blokhutten en tuinhuisjes.


En omdat we weten dat u als klant unieke wensen heeft, bieden we een zeer divers assortiment aan. Buiten Leven, dichtbij u thuis, betekent dat we het als onze taak zien om het tuinhuis of de blokhut aan te bieden die u zoekt, die past bij uw huis, uw tuin, en uw ervaring van buiten leven. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf.


Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.