woensdag 18 december 2019

Serre balkon

Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Serre balkon

Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Altijd al een serre op uw balkon willen hebben? Dan bent u bij De Balkonbeglazer aan het juiste adres.


Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van het uitzicht vanaf af balkon. Door een balkon serre krijgt u automatisch meer leefruimte. Met ruim dertig jaar ervaring kunnen wij met trots zeggen dat u zeker bent van kwaliteit.


Balkon serre , uw balkon ombouwen tot een serre. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende optie, maar steeds vaker wordt er van een dakterras of balkon een prachtige balkonserre gemaakt. Vooral in Nederland met een wisselend klimaat is het gebruik van het balkon beperkt tot de zomermaanden.


De voordelen van glazen wanden op uw balkon. Maar in het voor- en najaar kan het flink waaien, waardoor u niet buiten gaat zitten. Door uw balkon met glazen dicht te maken, blijft het open karakter van uw balkon behouden terwijl u nu langer kunt genieten van uw buitenruimte. Balkon en serre beglazing Wij gebruiken graag het systeem van sunflex , geschikt voor vele doeleinde zoals balkon beglazing en of serre en nog vele andere oplossingen.


Serre balkon

In februari komt er een serre van twee verdiepingen hoog en in maart wil ik weer starten met een groene wand in die serre , deze keer voor mezelf. Lees meer Foto van Pauline. Een balkon is bij de aanschaf van een huis altijd een gewild onderdeel.


Toch als men het eenmaal heeft, gebruikt men het bijna nooit. Enkele dagen in de zomer, maar verder meestal weinig. Wij zeggen: maak daar een serre van. Zo wordt het tenminste echt een plek waar u altijd wat aan heeft.


En het mooiste is om die ruimte te combineren met een (vergroot) balkon. Het is een slimme oplossing, die we samen met onze partner Solarlux hebben ontwikkeld en waarmee een open balkon bij slecht weer verandert in een prachtige gesloten wintertuin en bij mooi weer in een open terras. Je ziet op de foto een voorbeeld van zo’n wintertuin balkon. En hoe hoger het balkon , hoe mooier het uitzicht. Om nog vaker van het panorama te genieten installeren we balkonbeglazing op maat, zodat u uit de wind en regen blijft.


Wanneer de wind gaat liggen, kunt u de glazen panelen gemakkelijk openschuiven. Elk seizoen buiten, elke dag beleven. Met een serre , vouwwanden of tuinkamer van Solarlux gaat er een nieuwe wereld voor u open.


Serre balkon

Heerlijk genieten van je huis en tuin of balkon. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Contact Wilt u uw balkon met glas omheinen, maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn?


Achter het glas zit je heerlijk beschut, maar even de glazen panelen opzij schuiven en je geniet in de buitenlucht. De glazen wanden kunnen zowel schuiven als dichtklappen. Om de afwatering hoef je je geen zorgen te maken. Balkons en serre -achtige constructies De Wet geluidhinder stelt eisen aan de maximaal toegestane geluidsbelasting van geluids-gevoelige gebouwen. Deze vouwwanden schuif je door middel van een handig systeem tot een dichte glaswand die beschermt tegen regen of koude wind.


Met Solarlux balkonbeglazing vervult u de wens om het hele jaar door het balkon te gebruiken. Met ongeïsoleerde systemen beschermt u het balkon tegen win regen en geluidshinder. Met een geïsoleerd systeem vergroot u uw leefruimte met een extra kamer. Voor elke wens bieden wij een passende oplossing.


Naast serres realiseren wij ook andere bouwwerken, zoals tuinkamers, terrasoverkappingen en carports. Het ontwerpen, fabriceren en aanleggen van serres blijf echter onze meest primaire taak. Omgaan met de inrichting van een klein balkon.


Een klein balkon inrichten hoeft echter helemaal geen probleem te zijn. Om voort te borduren op dit artikel in het AD mijn extra tips en de mooiste ideeën voor het inrichten en stylen van een klein balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.