woensdag 11 december 2019

Uurtarief tuinman

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. PLaats gratis en vrijblijvend jouw opdrachten. Heb je een tuin die onderhouden moet worden en geen tijd of zin om dit zelf te doen? Wil je een vakkundige tuinman periodiek laten komen om je tuin te onderhouden, zodat je tuin er altijd netjes uit ziet?


Laat dan een hovenier het onderhoud van jouw tuin verzorgen. Gemiddeld uurtarief hovenier Uurtarieven en prijzen van hoveniersbedrijven. De kosten zoals weergegeven in bovenstaande prijstabel geven aan dat er sprake kan zijn van een niet onbelangrijk verschil in uurtarief tussen de verschillende soorten tuinmannen die hun diensten aanbieden.


Dat klopt uiteraar maar het verschil is groter dan enkel en alleen de prijs. Neem nu bijvoorbeeld een ongecertificeerde tuinman. Wat kost of vraagt een tuinman zwart?


Uurtarief tuinman

Jouw tuin laten opknappen door een tuinman en deze dan zwart betalen? Hele nieuwe tuin laten aanleggen? Tuinonderhoud of tuinaanleg kan zwart met uurtarief of per mtuin worden afgerekend.


Dan wil je wel graag weten wat dan de kosten zijn voor een mooie verzorgde tuin. Bij ons hoveniersbedrijf is dat echter niet het geval. Wij vragen niet een gigantisch hoog uurloon voor een hovenier of het inhuren van een tuinman echter zijn wij in vergelijking met andere hoveniersbedrijven redelijk goedkoop!


Hierdoor kunt u ook met een klein budget uw grote of kleine tuin opnieuw laten aanleggen. Het uurloon hovenier is belangrijk om te weten wanneer u van plan bent een tuinman in te schakelen. Welke factoren beïnvloeden de prijzen van een tuinman ? Het uurtarief en de totale kosten voor een hovenier worden bepaald door een aantal factoren.


Denk hierbij aan het tuinoppervlak, het materiaal dat er gebruikt wordt en de tuinwerken. Zo is de aanleg van nieuwe tuinen vaak kostbaarder dan het renoveren van tuinen. Om het je makkelijker te maken hebben we hieronder een handig overzicht van de gemiddelde prijzen per uur en per vierkante meter van een tuinman. Let wel op dat het hier gaat om gemiddelde prijzen en dat de prijzen per hovenier in jouw regio flink kan verschillen.


Uurtarief tuinman

Sierplanten hebben bijvoorbeeld ander onderhoud nodig dan bestrating of gras. Laat een hovenier of tuinman een offerte op maat maken en beslis daarna of u het onderhoud wilt uitbesteden of misschien wel liever voor een onderhoudsvrije tuin gaat. Voor tuinonderhoud rekent een hovenier een uurtarief dat ligt rond de € – € 50. Hij nam een assistent mee en binnen de kortste keren waren ze klaar.


Toen ik het uurloon berekende vond ik dat nogal aan de forse kant, vooral ook omdat de tweede man duidelijk als helper fungeerde en niet zo duur hoeft te zijn als de tuinman zelf. Het gemiddelde uurtarief van een hovenier is €47. Dit tarief is een goede indicatie van het gemiddelde tarief dat een hovenier hanteert. Wanneer u hoveniers gaat vergelijken is het aan te raden om te informeren naar het uurtarief van de hovenier om vervolgens de uurtarieven van de hoveniers naast elkaar te zetten. Voordat een tuinman bij u aan het werk gaat, wordt hij of zij altijd eerst door ons persoonlijk gesproken en gescreend.


Op die manier weten wij dat een tuinman betrouwbaar werkt en beschikt over voldoende kennis van de tuin. Verder betaalt u bij ons altijd het vaste uurtarief van € 2per uur, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te. Wanneer we kijken naar het hoogste gemiddeld uurtarief dan is dat die van dagopvang. Wil je geodkoper dan kun je Gastouderopvang overwegen want die heeft een stuk lager uurtarief. Een bevriende tuinman vraagt 1wit per uur.


En dan ziet je tuin er tiptop uit. En als het kapot of versleten is, dient het vervangen te worden. Bij TuinKlushulp houden wij het graag betaalbaar. Daarom hanteren wij een standaard uurtarief van €2(all-in) voor het inhuren van een gescreende tuinman. Dit is ongeacht de inhoud van de klus.


Hoeveel uur een tuinman nodig heeft voor het onderhoud van uw tuin loopt erg uiteen. Een tuinman kost gemiddeld tussen de € en € per uur. Salaris en tarieven voor het beroep Hovenier.


Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf ook vindbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.