donderdag 20 juli 2017

Beregening sportvelden

Ontdek ons ruime beregeningsassortiment of vraag een gratis beregeningsplan aan. Zelf eenvoudig een beregening aan leggen. Water is onmisbaar in de wereld van sport en recreatie. Om de diverse velden in optimale conditie te houden is een goed beregeningssysteem van.


Het is belangrijk dat uw sportveld in optimale conditie blijft, met beperkte inzet en kosten. Goede beregening is essentieel.

Sportvelden kunnen zowel ondergronds als bovengronds beregend worden. Bij bovengrondse beregening wordt gebruik gemaakt van een haspelwagen en kanonsproeier of van een kanonsproeier en waterslang. Bij ondergrondse beregening wordt gebruik gemaakt van polyethyleenslang en zware popup sproeiers met een sproei-bereik tot meter.


Voor een optimale conditie van bijvoorbeeld sportvelden , hockeyvelden, golfbanen, tennisbanen, maneges en tuinen is het noodzakelijk dat de beregening valt op het moment dat er vraag naar is. Weiland en sportveld beregening. Gebieden die zijn aangewezen op beregening met gebruik van grondwater of gebieden langs de kust met brak water hebben vaak te maken met beperkingen van de beregeningsmogelijkheden. Beregening gewassen Bergening wielanden.


Door verordeningen wordt het gebruik van grondwater aan banden gelegd en het gebruik van brak (zout) water op sportvelden is totaal uit den boze.

De beregening van het sportveld zorgt naast de optimale zorg ook voor uw leden, zodat deze optimaal kunnen presteren. Maar ook voor automatische beregening kunt u bij WitWay terecht. Deze kunnen worden ingesteld om te sproeien op vaste tijdstippen voor een optimale beregening van uw tuin, park en sportvelden. U wilt uw voetbalvel hockeyvel golfbaan, tennisbaan of overige sportvelden en recreatieprojecten in topconditie houden.


Dit vraagt om professionele beregening. Kunstgras bijvoorbeeld wordt besproeid met zeer zuiver water terwijl een gravel tennisbaan om heel fijne beneveling vraagt. Mölder is een ervaren specialist in sportveldberegening. Optimale beregening van uw tuin.


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Elke tuin, klein of groot, heeft water nodig om te groeien en te bloeien. Professionele en kwalitatieve beregening van uw hockeyvel voetbalvel tennisvel golfterrein,.


Kortom de beste manier om uw sportveld levendig te houden. Bij beregening denkt waterkracht niet alleen aan de bevloeiing van gewassen en groen in het droge seizoen, maar ook aan bijvoorbeeld vorstbescherming in de fruitteelt in het voorjaar. Welk systeem u ook kiest voor welke toepassing, het gaat om de juiste hoeveelheid water op de gewenste plaats krijgen. De beregening of irrigatie van uw tuin is een essentieel proces dat uw planten en gazon voorziet van voldoende water tijdens droge perioden.


De meest bekende is de pop-up sproeier. Onze beregeningshaspels zijn geschikt voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker om zijn eenvoud in gebruik, en veelzijdige toepasbaarheid.

Zo kunnen onze beregeningshaspels worden gebruikt voor zowel grote als kleine tuinen, sportvelden , kassen, paardenbakken, weien, tuinbouw en landbouw. Om voetbalvelden in goede conditie te houden, worden complete volautomatische beregeningsinstallaties met pop up sproeiers geplaatst. In een ontwerpfase worden alle mogelijkheden toegelicht.


De sportparkbeheerders kunnen vanuit één computer de installaties aansturen en eventuele storingen uitlezen. U heeft met veel moeite en liefde een pracht van een bloementuin of moestuin aangeleg uw sportverening zaaide net een sportveld in , je bent landbouwer en regen blijft uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.