vrijdag 14 juli 2017

Pasfoto groningen

Pasfoto groningen

Alle vacatures in Groningen. We maken officiële pasfoto ’s voor paspoort, I rijbewijs, buitenlandse paspoorten en visa zoals voor de USA, India en China. Er worden meerdere opnames van u gemaakt, waarna u zelf kiest welke pasfoto u direct afgedrukt wilt hebben. U hoeft geen afspraak te maken.


Reken op ongeveer een totaaltijd van minuten. U wilt een pasfoto laten maken in Groningen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pasfoto Groningen - natuurlijk bij Foto Sipkes!


Omdat je pasfoto ’s wilt laten maken door iemand met écht veel kennis van fotografie. Immers: hij staat wel jaar of jaar op je identificatiebewijs, paspoort, rijbewijs of ov-kaart. Dan is het mooi meegenomen als je ook goed op de foto staat.


Pasfoto groningen

Een pasfoto in Groningen maken? Gewoon vanuit je huis in Groningen maak je je foto. Probeer het tot je tevreden bent. En wij sturen de pasfoto ’s naar je op.


Wat een prettige winkel (Fotofonie) op winkelcentrum Vinkhuizen om een pasfoto te laten maken, de fotograaf neemt de tij met bril op totaal geen probleem vergeleken bij andere pasfoto winkels (daar moet alles snel snel snel) en de bril moet af. Dit komt omdat elk land een ander formaat hanteert. Voor de Nederlandse identiteitsbewijzen (paspoort, identiteitskaart en rijbewijs) moet u een pasfoto inleveren.


Dit moet een goede kleurenfoto zijn die aan strenge eisen voldoet. Foto Vaszlovszky maakt al meer dan jaar pasfoto ’s. Snel eenvoudig en direct klaar. Met onze Online Editor kun je gemakkelijk en goedkoop online pasfoto Groningen maken. Een groot voordeel hiervan is dat je direct aan de slag kan en geen specifieke software hoeft te downloaden en te installeren.


In onze Online Editor kun je een gewone pasfoto maken of een pasfoto maken met hulp van een instelframe. Is de officiële pasfotograaf, zodat u ervan uit kunt gaan dat de pasfoto ’s aan alle hieraan gestelde eisen voldoen en dus met GOEDKEURINGSARANTIE. Welkom bij Foto Video de Vries in Appingedam.


Wij hebben jarenlange ervaring met studiofotografie, fotografie op locatie én zakelijke fotografie. Kamera Express - dé grootste Kamera Superstore van de Benelux. Direct uit voorraad leverbaar, dus voor.


Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Ruim 2Primera winkels zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al jouw officiële documenten.


Gemakswinkel voor cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, wenskaarten, kansspelen en tabak. Bestel je cadeau online of kom naar één van de ruim 5winkels. In onze pasfotozaak in Groningen centrum wordt u door onze fotograaf snel geholpen. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding Foto uploaden en bewijs van inschrijving downloaden. Daarnaast maken wij ook foto’s voor o. Bent u niet in staat ons te bezoeken , geen probleem, dan komt onze fotograaf graag bij u thuis langs, of op uw bedrijf!


Bankpas (contant betalen kan alleen bij loket Groningen Centrum). Extra meenemen tot jaar. Let op: Handtekeningen moeten hetzelfde zijn als op de getoonde identiteitsbewijzen. Contact gemeente Groningen.


Pasfoto groningen

Aanmelden als Organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.