maandag 17 juli 2017

Steeketiketten planten

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research.


Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Steeketiketten Van Top Kwaliteit. Hét online tuincentrum met meer dan 10.

Houdt hier rekening mee met uw bestellingen. Uw planten of bloemen onderscheiden met behulp van een steeketiket? FloraTag steeketiketten zijn het visitekaartje van uw product.


Bij ons beschikbaar in verschillende kleuren en een witte variant. Speciaal ontworpen voor de tuinbouwsector! Van veel vaste planten kun je wel wat bloemen of bladeren plukken.


Ter inspiratie een selectie vaste planten die zéker een plaatsje in de plukborder verdienen. Experimenteer en combineer naar hartelust!

Op een plantlabel of steeklabel noteer je de naam van het plantje , zodat je je niet kunt vergissen tussen de tijm en bieslook. Voor grotere planten zijn er ook plantetiketten, welke je met een draad aan de plant maakt. Diverse maten, kleuren en soorten! Zorg voor een goede presentatie van de plant met productinformatie! Wij hebben plaat-, sleuf- en steeketiketten en stiften om de plantenetiketten te beschrijven.


De plantenlabels van HortiNOW worden in heel Nederland ingezet bij tuincentra, zaadveredelaars, kwekerijen, en vermeerderaars voor de identificatie van gewassen. Wij bieden een aantal standaard maten en kleuren, maar productie van uw eigen specifieke maatvoering vormt ook geen enkel probleem. Op zoek naar Nature steeketiketten gekleurd 10cm 40st?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel simpel jouw woondecoratie. Met ons ruime aanbod leveren wij de door u gewenste steeketiketten op rol.


Door onze vele jaren ervaring weten wij voor elke uitdaging een mooie oplossing. Planten zie onze aanbiedingen! Met name de sterke en duurzame steeketiketten ven sleufetiketten van VanDerEng zijn de standaard binnen dit segment. Daarnaast ontwikkelden wij een concept voor kwekers met een breed assortiment waarbij zij zelf beeldetiketten (last minute) printen door middel van een Laserprinter.


Deze technologie vaak gebruikt voor het printen van schapkaarten.

De labels zijn ook voorzien van een gaatje zodat ze eveneens met een draadje aan de plant zelf kunnen opgehangen worden. Standaardmodellen op rol, zowel blanco als in diverse kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar. We kunnen voor u ook op maat leveren met een eigen ontwerp. We hebben hierin nogal een aantal verschillende standaard modellen, waarvan stansmessen beschikbaar zijn, waaruit u als klant kunt putten.


Met de steeketiketten van Nature kun je op een gemakkelijke wijze verschillende planten in je tuin benoemen. Het leuke aan de etiketten is dat ze in vier verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, namelijk: blauw, geel, roze en rood. De steeketiketten hebben een lengte van centimeter en zijn verpakt per stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.