dinsdag 11 juli 2017

Glazen dak serre

Zoek naar dak serre op de nieuwe KensaQ. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Glazen serre dak maken met de dak beglazingsprofielen van glasdiscount.


Een aantal afhaallocaties. Serre van glas of polycarbonaat?

Bij het plaatsen van een serre wordt veel gebruikgemaakt van glas , maar een polycarbonaat serre is ook mogelijk. Dit materiaal is wel 2maal sterker dan glas én lichter van gewicht. Daarnaast creëert al het glas een groter en opener ruimtegevoel.


Je kan de profielen van de ramen er immers naadloos op afstemmen door bijvoorbeeld hout dan wel aluminium te kiezen. Wat komt er kijken bij een glasdak maken? Door een glazen dak te kiezen krijg je meer licht, lucht en ruimte zonder daadwerkelijk echt m³ toe te voegen. Het glazen dak van een serre zorgt er bovendien voor dat u maximaal kunt genieten van de stralingswarmte van de zon. De grote hoeveelheid lichtinval in een serre met een glazen dak verzekert u een groot deel van het jaar van een aangename temperatuur in deze ruimte.


Bij slecht weer zit u heerlijk beschut en hoeft u zich niet druk te maken om meubels die nat worden.

Het Flexus schuifdak is dus net zo veranderlijk als het Nederlandse weer. Wat in vrijwel elk ontwerp hetzelfde is, zijn de grote glasoppervlakken. Iedereen wil een serre die voor een zo groot mogelijk deel uit glas bestaat. Want met een glazen serre stroomt de warmte binnen.


Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas. Glas in serre daken heb je ook in HR glas. Het hoeft ook niet perse gehard glas te zijn, kan wel en heeft als voordeel dat eventuele voorwerpen niet zo snel door het glas heen gaan maar blijven liggen op het dak en je niet het glas in je serre hebt liggen. Gelaagd glas of gehard glas sneuvelt evenwel.


Zoals in het vorige paragraaf aangegeven is een glazen serredak prachtig, maar indien uw serre op het zuiden gelegen is kan dit ook voor een behoorlijke warmte stijging zorgen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis. Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Bekijk meer ideeën over Huizen, Huis ideeën en Huis extensies.


Op welke manier je zonnepanelen kan integreren in je serre lees je hier. Optie 1: Zonnepanelen bij een glazen dak. Wanneer je een serre met een glazen dak verkiest zijn traditionele zonnepanelen niet mogelijk omdat ze de zon tegenhouden en esthetisch niet verantwoord zijn.

Wat je wel kan doen is glas plaatsen met ingebouwde zonnepanelen. Wil je een glazen overkapping, glazen lichtstraat of een serredak maken dan is Glasprofielen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf je lichtstraat of terrasoverkapping. Gebruik onze aluminium profielen om het dak eenvoudig 1 waterdicht en geïsoleerd te maken.


Direct gratis serre -offertes vergelijken. Bij Slimster kom je in contact met maximaal specialisten die in jouw regio actief zijn en bij jouw opdracht aansluiten. Je vergelijkt de bedrijven en kiest het beste bedrijf dat goed en voordelig je nieuwe serre kan plaatsen.


Vriesia gebruikt voor een glazen serre dak altijd gelaagd glas. Dit glas biedt een hoge mate van veiligheid. Tussen het glas is folie geplaatst, zodat er altijd een veilige situatie blijft bestaan.


Zelfs wanneer het glas breekt. Vriesia levert ook driedubbel glassoorten voor uw serre. Drievoudig glas bestaat uit 3. Dat is een heel verkeerd begrip. Sterker nog, als je middels een bouwvergunning (ver)bouwt, dien je aan de minimale eisen van het Bouwbesluit te voldoen.


Dat schrijft een minimale Rc waarde bij woningbouw voor van 5. Jouw serre me glazen wanden en plastic dak komt daar nog niet voor de helft aan. Jouw dak haalt ongeveer een Rc van 8. Vaak is zowel het dak als de schuifdeuren van glas waardoor je ontzettend veel extra lichtinval krijgt in de woning. Met een schuifpui maak je vaak alleen één wand van glas en is het niet zozeer een aanbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.