woensdag 12 juli 2017

Ons buiten amsterdam

Genieten van jouw bijzondere en comfortabele buitenvakantie in Zeeland! Alle mogelijkheden tot meer Luxe! WIFI, Privé badkamer tot Sauna. Luxe Chalets op 2KM van het strand!


Dé gezinscamping van Oostkapelle!

Of boek de Zeeuwse Massagesalon! Geweldige Prijzen voor Uw Vakantie in Arima-onsen. Outdoor activiteiten in Amsterdam. Bekijk nu de laagste prijs voor Ons Amsterdam. Daarna kunt u zich elke 1e zaterdag van de maand van april to en met september inschrijven als aspirant-lid van Ons Buiten.


Tuinpark Ons Buiten, Amsterdam , Netherlands. Kijk dan snel verder en kom alles te weten over de mogelijkheden op dit vakantiepark!

Binnen een half uur van Amsterdam kun je uitgebreid shoppen in Haarlem, kom je oog in oog te staan met de windmolens op de Zaanse Schans, ben je ineens omgeven door tulpenvelden in en rond de Keukenhof en kom je mensen in klederdracht tegen in de historische stadjes zoals Edam en Volendam. Neem de tijd om de omgeving van Amsterdam te ontdekken! De camping ligt vlakbij het brede Noordzeestrand stran wat zich kilometers uitstrekt. Of je nu met je eigen tent komt of een accommodatie huurt bij ons , we zien bij onze gasten graag een glimlach van oor tot oor. Vergelijk alle prijzen en bespaar tot wel via Kiesproduct!


U kunt er ook genieten van een massage. Het complex ligt op minuten lopen van Oostkapelle en op km van het strand. Het is ongeveer minuten rijden naar het centrum van Domburg. Je naam (verplicht) Je e-mail (verplicht) Onderwerp. Ons Buiten biedt tevens een wellnessruimte met een sauna en een stoombad.


Ook met de camper bent je van harte welkom bij ons op Ons Buiten. De Camperplaatsen zijn gedeeltelijk verhar terwijl er ook nog een gedeelte gras ligt. Verder zijn de plaatsen gelijk aan een normale kampeerplek, zo beschikken ze over amp.


JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een plattegrond van het terrein.

Volkstuinvereniging ons Buiten , Haarlem. Het water wordt afgesloten. De hekken bij de Marnixstraat en aan de IJselmeerkant gaan om uur dicht. Het hoofdhek gaat om uur op slot. Zorg dat u op tijd buiten bent.


Na uur is aanwezigheid binnen de hekken alleen toegestaan voor de wachtlopers die dienst hebben die avond. Het veldje was mooi ruim, met een centraal zandbakje. De centrale speeltuin is prachtig en uitdagend. Park wordt zeer goed onderhouden. Ligging is geweldig: minuten fietsen van het strand en vlakbij het centrum van Oostkapelle.


Op elke zaterdag tussen 10. Ons tuinenpark streeft ernaar energie neutraal te worden. Hotel Buiten zit op een schiereiland aan de Sloterplas in Nieuw West.


Het mooiste stukje urban nature in Amsterdam. Vul deze coordinaten in je routeplanner en het kan niet mis gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.