woensdag 19 juli 2017

Opbergkist tuinkussens hout

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Kees Smit altijd de laagste prijs!


De inhoud bedraagt 1liter. Echtter is de kist niet waterdicht.

De kist kan op slot door middel van een hangslot. Een houten opbergkist is niet alleen praktisch maar ziet er ook nog eens mooi uit. Deze wordt niet meegeleverd.


Houten opbergdozen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een opberger tot liter voor de kleinere spullen of voor een houten opberkist met meer dan liter waar je bijvoorbeeld de tuinkussens in kan bewaren. Opbergkist voor bv tuinkussens x x met binnenzak.


Maak met dit stappenplan van Karwei je eigen houten opbergkist voor in huis. Eenvoudig en snel maak je zelf deze opbergkist , die ideaal is voor schoenen, speelgoe sportspullen en tassen. Plaats de houten bak met klep in de hal, bijkeuken of de kinderkamer.

Mooie grote opbergkist van hout met een lade onderin. Slot ontbreekt en verder heeft de kist wat beschadigingen. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Stevige houten kist met deksel. De Keter Opbergbox Brightwood heeft een hout design en is zowel binnen als buiten te gebruiken door het kunststof materiaal.


Berg eenvoudig speelgoe tuinkussens of tuinspullen op in deze ruime opbergbox met stevig deksel en gasveren om de deksel gemakkelijk te sluiten. In de winter kun je de kussens beter in een verwarmde ruimte bergen. Naast kussens ook geschikt voor het opbergen van tuingereedschap, speelgoe een barbecue, en andere tuinspullen. Met onze opbergers voor buiten ruim je de spullen in je tuin of balkon netjes op. Tuinkussens , gereedschap en speelgoed stop je makkelijk weg in een tuinkast.


Het liefste een opbergbox, die niet teveel ruimte inneemt? Op onze website zie je dat wij heel veel verschillende opbergboxen voor je hebben staan. In verschillende maten en verschillende stijlen.


Past een houten opbergkist mooi op jouw terras? Of kies je voor een praktische opbergbox van plastic, om je tuinkussens helemaal droog op te bergen? Find tuin kussens vandaag!


Groot assortiment Tuinkussens. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De teakhouten opbergkist van Garden Teak heeft een hoop opbergruimte voor tuinkussens , tuingereedschap, speelgoe of andere items die een opberg plekje in de tuin nodig hebben. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De opbergkist is gemaakt van gerecycled hout , waardoor elk meubelstuk net iets anders en dus uniek is.


Gerecycled hout is solide, duurzaam en mooi. Je vindt er zeker eentje die precies bij jouw smaak en wensen past. Als je er bijvoorbeeld van houdt om verschillende delen van het terras te gebruiken, dan is onze box voor kussens met wieltjes een goede keuze.


Je kunt ook kiezen voor een kunststof tas voor tuinkussens , die net zo gemakkelijk te verplaatsen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.