dinsdag 25 juli 2017

Kant en klaar tuinhuis

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel of Kom Langs in Onze Winkel.


Een prefab tuinhuis is dus zeer gemakkelijk te bouwen. Het monteren van een prefab tuinhuis kan in een middag gedaan zijn. De prefab tuinhuisjes van Blokhutwereld zijn extra verstevigd door een stevig raamwerk aan de binnenkant.


Voordelen kant en klaar houtbouw pakketten. Zo hebben we informatie over waar je aan moet denken voor je begint, en handige tips tot complete bouwtekeningen voor de constructie van een tuinhuisje of blokhut. Of je nu met een kant en klaar bouwpakket van een tuinhuisje aan de slag wil of je wil helemaal zelf een tuinhuis bouwen.


Het tuinhuis is gemaakt uit onbehandeld vurenhout. Dit tuinhuis heeft een dubbele deur met een lage instapdrempel zodat het gemakkelijk toegankelijk is. De deur van het tuinhuis is voorzien van veiligheidsglas en kindvriendelijke deurklinken met slot. Als je heel handig bent met knutselen kun je er eentje zelf in elkaar maken. Alleen we zijn niet allemaal Bob de Bouwer en dan is een makkelijke oplossing erg prettig: een kant en klaar tuinhuisje dus!


Kant en klaar tuinhuis

Een kant en klaar tuinhuisje is erg makkelijk in elkaar te zetten. Meestal ben je in een dag wel klaar. Dit tuinhuis met een oppervlakte van m² heeft zowel een open als een afgesloten gedeelte.


Zelf tuinhuis bouwen gaat alleen goed met de juiste bouwtekening. Of je moet een kant en klaar pakket kopen, maar dan krijg je er een instructie tekening bij. Dat is echter niet het soort tuinhuis waar ik het hier over heb.


Kant en klaar tuinhuis

Ik heb het over een tuinhuis die je helemaal zelf maakt van allemaal losse onderdelen. Een ander woord voor prefab is houtskeletbouw. Ben je op zoek naar een kant en klaar bouwpakket van een tuinhuis. Snuffel eens rond bij ons ruime assortiment.


Wij bieden hier een ruim aanbod aan bouwpakketten van tuinhuisjes, blokhutten, garages en andere verwante produkten aan. Ze worden allemaal helemaal compleet geleverd met al het benodigde toebehoren. De Blokhutspecialist is HET adres om uw tuinhuis , blokhut, houten garage, chalet of houten overkapping op maat te kopen. Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging.


Het uitgebreide modellen-programma met keuze uit diverse ramen en deuren bieden volop mogelijkheden. In onze showroom staan de demomodellen van de serie tuinhuis cottage met overkapping klaar om te bezichtigen! Een metalen tuinhuis kan vele jaren meegaan zonder herstelwerkzaamheden.


Het opbouwen van een metalen tuinhuis is ook snel en makkelijk te doen. De wanden worden kant en klaar geleverd. Daarnaast kan je een metalen tuinhuis in elke gewenste kleur verven.


Kant - en - klaar of tuinhuis op maat. De tuinhuizen met overkapping zijn verkrijgbaar in kant - en -klare bouwpakketten of op maat. De bouwpakketten zijn vlot te monteren dankzij de meegeleverde instructies.


Heeft u een kleine tuin of eerder specifieke wensen? Maatwerk is onze specialiteit! Dit modern tuinhuis heeft een lange zijluifel waardoor een grote overdekte buitenruimte ontstaat waar je een gezellige zithoek kan creëren. Als werkhuisje kan je op die manier ook beschut buiten aan het werk!


De oppervlakte onder de luifel is m². PK Chalets produceert Duurzaame kunststof tuinhuizen. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Van het merk Mobilane, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bomen.


Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten.


Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Wij beschikken over een eigen montage team, die voor u ( indien gewenst ) het tuinhuis of blokhut professioneel plaatst. Tijdens het maken van de offerte zullen wij dit met u bespreken.


Ook voor het grond- en straatwerk rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.