maandag 31 juli 2017

Oprol tuinslang

Kies uit 2tuinslangen op Beslist. Vergelijk online al vanaf € 95. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Specialistisch advies nodig? Handige Gude 30-2-½“ tuinslang haspel meter. Beëindig het vervelende en vermoeiende oprollen van tuinslangen , dit zal deze automatische slanghaspel voor u overnemen.


Met de meter lengte bereikt u iedere hoek van uw tuin. Een enorm bereik, dat heeft de Kinzo slangenhaspelwagen. Door het handige oprol mechanisme, is de tuinslang gemakkelijk en zonder veel moeite op te rollen maar ook af te rollen.


De onderstel is voorzien van twee degelijke wielen en een (inschuifbaar) handvat. Wanneer er water in de tuinslang komt zet de tuinslang uit, zodra het water weer uit de tuinslang loopt zul je zien dat de tuinslang weer terug krimpt naar de oorspronkelijke grootte. Hierdoor is de tuinslang ook makkelijk op te ruimen omdat de slang niet veel ruimte in beslag neemt. Een tuin moet water krijgen. Het beste is natuurlijk een regenbui, maar ook in droge periodes hebben de bomen, struiken, planten en het gazon water nodig.


Er zit dan niets anders op om met een gieter of tuinslang aan de slag te gaan. Hieronder volgt een opsomming en korte beschrijving van alles wat bij het bewateren van je tuin van pas komt. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang.


Een goede tuinslang kiezen voor jouw tuin kan best lastig zijn. Dan helpt het misschien om te kijken welke tuinslangen andere klanten hebben gekozen. Op deze pagina staat de top best verkochte tuinslangen van dit moment.


Zo wordt je keuze weer ietsje gemakkelijker. Daarna is het een kwestie van de box op de muurbevestiging te schuiven en met één schroefje vast te draaien. De box kan 180° zwenken en volgt dus de richting waarin je loopt. Ook het oprollen verloopt vlot. We kregen veel vragen over de X-hose, een flexibele tuinslang.


We probeerden hem uit en vergeleken hem met een andere flexibele slang en een haspel van Gardena. Deze week extra scherp geprijsd. Morgen al in huis vanaf €14. Zo heb je haspels die tuinslangen automatisch oprollen en zelfs verrijdbare haspels.


Ook een uitrekbare tuinslang helpt je om ruimte te besparen. Dit is een flexibele tuinslag die uitrekbaar is en daardoor een groot bereik heeft, zonder per se heel lang te zijn. Helaas heeft mijn oprol automaat van de tuinslang het begeven dit na seizoenen. Heb nu eens de moeite genomen om rechtstreeks Gardena te benaderen oftewel Husqvarna. Je planten water geven of je auto schoonmaken was nog nooit zo makkelijk als met deze Innovagoods Expandable Hose tuinslang.


Normale tuinslangen werken vaak niet mee, vooral het uit- en oprollen is een drama. De slang raakt in de knoop, of er komt een knik in. Tevens wordt een aansluitslang van meter meegeleverd zodat je de haspel kunt koppelen aan je waterkraan.


Ook de benodigde slangstukken, een tuinspuit en de benodigde bevestigingsmaterialen krijg je geleverd bij aanschaf van deze Gardena muurhaspel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.